Matteo Salvini cere castrarea chimică a unui român stabilit în Italia. Bărbatul e acuzat că și-a violat fiica

Matteo Salvini cere castrarea chimică a unui român stabilit în Italia. Bărbatul e acuzat că și-a violat fiica
Foto: Hepta - Zuma Press / Gloria Imbrogno

Politicianul italian Matteo Salvini, preşedintele partidului Liga Nordului, a cerut castrarea chimică a unui român stabilit în Italia. Bărbatul respectiv a fost arestat sub acuzația că și-a violat fiica.

Salvini, reacție în cazul unui român acuzat că și-a violat fiica

„Castrare Chimică. Și stop”, a scris Salvini pe Twitter, în românului acuzat de viol.

Individul a fost arestat marți, în orașul Cerignola din sudul Italiei, după cum a anunțat presa locală.

Dosarul penal a fost deschis după ce autoritățile au fost anunțate că într-o cabană de la marginea orașului au loc abuzuri sexuale. Polițiștii au găsit o minoră însărcinată, iar ancheta de până acum a arătat că fata era violată de tatăl ei, un cetățean român.

Acum, bărbatul e arestat sub acuzațiile de violențe sexuale agravate și continuate și violență în familie.

Salvini, reacție similară într-un alt caz de viol, în care suspectul era tot un român

În 2018, Matteo Salvini, atunci ministru de Interne în Italia, a cerut castrare chimică pentru un român care ar fi violat o barmaniță. Individul fusese arestat la Milano. El avea antecedente penale.

„Român de 34 de ani, cu antecedente, arestat la Milano pentru agresarea unei barmanițe în Piacenza. Pentru cei care comit astfel de infracțiuni, pedepsele trebuie executate doar în închisoare, fără posibilitatea de a le fi reduse și castrare chimică!” a scris Salvini, pe Twitter, la vremea aceea.

Ultima oră
10:46 - Daniela Crudu, în lacrimi în emisiunea lui nea Marin. Comentariul prezentatorului a făcut-o să plângă în hohote, la Antena 1 (VIDEO)
10:43 - Fiica cea mică a lui Adrian Minune se pregătește de nuntă la doar 18 ani. Adriana Simionescu: „Eu nu concep să divorțezi. Ți-ai ales persoana nepotrivită, rămâi nefericită până la adânci bătrâneți” (GALERIE FOTO)
10:39 - Gabriela Ruse, eliminată de la Australian Open de Veronika Kudermetova. Tot miercuri a părăsit turneul și Jaqueline Cristian
10:38 - Radu Țincu: Valul 5 durează mai mult în Europa pentru că Omicron se transmite mult mai repede. În România e posibil să ajungem chiar la o triplare a numărului de cazuri în perioada următoare (VIDEO)
10:18 - Adolescent înjunghiat la Timișoara. Băiatul se îndrepta spre școală și ar fi avut o altercație
10:12 - Tranzacţie de 70 de miliarde de dolari: Microsoft cumpără Activision Blizzard
10:04 - Tentativă de omor la metroul din București. O femeie a încercat să arunce două persoane în fața trenului, la stația Lujerului (VIDEO)
09:56 - Record de decese COVID-19 în Australia, unde spitalele resimt tot mai mult presiunea variantei Omicron
09:48 - Ce a spus Andreea Marin când a fost întrebată dacă ar colabora cu Ștefan Bănică Jr. Răspunsul surprinzător a venit în direct, la TV
09:41 - Codin Maticiuc vrea să facă un film cu Liviu Vârciu. Ce sume a investit în pasiunea lui: „Sunt banii mei, nu-s împrumutați de la bancă” (GALERIE FOTO)