Mesajul emoţionant al unui soldat ucrainean către toate mamele: „Așteptați-ne, o să ne întoarcem toți” (VIDEO)

Mesajul emoţionant al unui soldat ucrainean către toate mamele: „Așteptați-ne, o să ne întoarcem toți” (VIDEO)
Sursa Foto: Captură Video/ Twitter/@TpyxaNews

Un soldat ucrainean, aflat în prima linie pe front şi luptând împotriva armatei liderului de la Kremlin, a transmis un mesaj emoţionant atât pentru mama lui, cât și pentru toate mamele luptătorilor, în care promite că se vor întoarce toți acasă.

Mesajul unui soldat ucrainean de pe front către toate mamele

Aflat pe un pe un câmp, în zăpadă, soldatul este bine echipat de iarnă, iar în spatele său mai sunt camarazi care îl așteaptă cu o mașină.

„Bună, mama! Am mâncat, m-am îmbrăcat gros, mi-am pus căciulă și merg la plimbare. Să nu-ți faci griji. Sunt cu prietenii mei. O să fim cuminți. De fapt, mesajul ăsta nu e doar pentru mama mea, ci pentru toate mamele noastre, care ne iubesc, ne așteaptă și își fac griji pentru noi.

Știu că nu ne-ați crescut să mergem la război, dar ne-ați crescut să fim bărbați. Și când țara noastră a dat de greu, am plecat să apărăm cel mai prețios lucru pe care îl avem. Așteptați-ne, o să ne întoarcem toți și-o să ne certați din nou, o să ne arătați ce greșim și-o să ne faceți ceva bun de mâncare. Ne vedem acasă”,  transmite soldatul, potrivit digi24.ro.

Cu toate că se află în condiții grele pe front, soldații ucraineni dau dovadă de o stare bună de spirit, ajutați de echipamentele de calitate primite din Occident.

Urmăriți B1TV.ro și pe