National Enquirer: Steve Jobs mai are şase săptămâni de trăit

National Enquirer: Steve Jobs mai are şase săptămâni de trăit
Fondatorul Apple, Steve Jobs, care a fost diagnosticat cu cancer pancreatic în 2004, ar mai avea şase săptămâni de trăit. Cel puţin asta susţin jurnaliştii americani de la National Enquirer, care l-au surprins...

Fondatorul Apple, Steve Jobs, care a fost diagnosticat cu cancer pancreatic în 2004, ar mai avea şase săptămâni de trăit. Cel puţin asta susţin jurnaliştii americani de la National Enquirer, care l-au surprins pe Jobs ieşind de la chimioterapie, relateaza Daily Mail.

Fondatorul Apple a făcut un transplant de ficat în 2008, iar starea sa părea să se îmbunătăţească. National Enquirer a prezentat, însă, miercuri, mai multe fotografii în care Steve Jobs pare slăbit. Imaginile sunt surprinse în momentul în care acesta părăsește clinica în care a fost tratat şi Patrick Swayze în ultimele sale zile.

Fotografiile au fost făcute în data de 8 februarie 2011, la centrul Stanford din California, unde se presupune că merge pentru chimioterapie.

„Probabil că domnul Jobs a mers la Stanford la chimioterapie, pentru că boală a recidivat”, a susținut un medic citat de publicaţia americană.