Omicron-ul închide Opera din Viena

Omicron-ul închide Opera din Viena
Foto: Hepta - AGF / Masci Giuseppe / AGF

de dr. Alex Todericiu, Viena

Pâna cel puțin pe 05.01.2021, virusului Covid19 i-a reușit să pună lacăt și pe Opera din Viena.

După mai multe îmbolnăviri în ansamblul vocal al operei „Boema” de Puccini, s-a luat decizia dureroasă pentru mulți melomani: Opera se închide! Spectacolul tradițional de la începutul anului cu producția „Liliacul”, singura operā de Strauss nu s-a mai putut ține.

Cu toate că 85% din angajații Operei de Stat din Viena sunt vaccinați cu trei doze și se testează PCR de cel puțin trei ori pe săptămână, „o protecție deplină nu e posibilă”, a declarat Bogdan Roščić, directorul Staatsoper, citat de cotidianul oe24.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
17:59 - Noi probleme pentru Grupul Nordis: Un investitor care a cumpărat 69 de apartamente a reziliat contractele și a obținut executarea silită / Nordis: Există un calendar de plată
17:54 - Alertă cu bombă la Piața Unirii, în zona fântânilor. Traficul este blocat
17:39 - Serghei Lavrov roagă „prietenii africani” să ceară Occidentului anularea sancțiunilor impuse Rusiei
17:31 - Nicolae Ciucă, bilanț la 6 luni de guvernare: Avem cea mai mare creștere economică din UE / Am oferit românilor măsuri ce fac posibilă continuarea investițiilor și protejarea celor vulnerabili (VIDEO)
17:10 - Ambasadorul României în SUA, despre atacul din Texas:„Lumea e îngrozită de ce s-a întâmplat” /Membri ai comunității de români dețin arme
17:09 - Nicolae Ciucă, îndemn pentru aleșii locali liberali: Trebuie să fim aproape de oameni și să răspundem preocupărilor lor. PNL are soluții și își revigorează viața de partid (VIDEO)
16:47 - Nicolae Ciucă: Administrațiile liberale sunt un model în Europa Centrală și de Est / Avem la dispoziție 90 de miliarde, bani europeni. E nevoie de descentralizare și eficiență (VIDEO)
16:44 - Fostul director de Formula 1, Bernie Ecclestone, arestat pentru că deținea o armă în timpul îmbarcării unui zbor spre Elveția
16:32 - Nicolae Ciucă: Succesele din administrație s-au convertit în încredere în politicienii liberali. Faptul că PNL e zi la guvernare se datorează și realizărilor aleșilor locali ai partidului (VIDEO)
16:22 - Parchetul European anchetează modul în care au fost cheltuiți banii din proiectul ITI Delta Dunării. Percheziții în 15 locații. Prejudiciul calculat de procurori