Poliția italiană a arestat un român care hărțuia și amenința o tânără

Poliția italiană a arestat un român care hărțuia și amenința o tânără

Poliția italiană a arestat un bărbat din România, care este acuzat că a hărțuit și amenințat cu moartea o tânără dinColombo,timp de zece luni, scrieCorriere di Viterbo.

Tânăra a reușit să se ducă la poliție și să îl reclame pe vecinul său, care o aștepta după ce ieșea de la muncă și o jignea și amenința.

Ultima întâlnire dintre cei doi a speriat-o și mai mult pe tânără. Românul,de 26 de ani,s-a apropiat de ea cu o sticlă în mână spunând: ”Îți sparg sticla asta în față! Într-una din aceste zile te voi măcelări!”.

Bărbatul nu este la primul incident de acest fel. A mai fost arestat după ce a bătut două femei. Atunci, angajații unui restaurant au intervenit și le-au ajutat pe cele două femei să scape din mâinile agresorului.

Românul a fost arestat.

Tags:
Ultima oră
21:16 - Un bărbat de 45 de ani a fost rănit grav de un urs la Comarnic
20:55 - Poliţia Română anunță că are circa 3.000 de dispozitive cu care poate verifica certificatele verzi
20:31 - Înregistrări din ședința în care echipa lui Dan Barna pregătește strategia pentru turul 2 cu Dacian Cioloș: „E caft pe bune” / „O să facem un call center cu vedete”
20:16 - Administrația Prezidențială a anunțat oficial faptul că Klaus Iohannis va participa, sâmbătă, la Congresul PNL
20:10 - Dan Motreanu: Nu candidez pentru nicio funcție la Congresul PNL / Ce înseamnă „echipa câștigătoare”? Pe cine au învins? / Ar fi o pată mare pe obrazul PNL și al președintelui Iohannis să fie aleși oameni controversați
19:44 - China anunță noi măsuri împotriva criptomonedelor: Au fost blocate toate tranzacțiile
19:42 - Certificatul verde, un adevărat imbold pentru vaccinare. Măsura a fost adoptată cu întârziere de Guvernul Cîțu, într-un moment în care campania aproape înțepenise
19:10 - Raed Arafat confirmă: Intrarea la restaurantele din interiorul mall-urilor se va face tot cu certificatul verde
19:05 - Aproape 20.000 de persoane vaccinate în ultimele 24 de ore, dintre care 17.000 cu prima doză. Mai bine de 5,3 milioane de persoane vaccinate cu schemă completă de la debutul campaniei
18:42 - Cristian Diaconescu: Nimeni astăzi în Europa nu crede că moștenirea Merkel va fi contrazisă de stânga sau de dreapta / Angela Merkel și Donald Tusk înțeleg mai bine România decât mulți alții de pe continent (VIDEO)