O studentă a amenințat un profesor că îi va tăia organul sexual. Motivul este halucinant

O studentă a amenințat un profesor că îi va tăia organul sexual. Motivul este halucinant
Foto: Daily Mail

O studentă la una dintre cele mai prestigioase universităția amenințat că va tăia penisul unui lector universitar, pentru că s-a simțit jignită de un gest al acestuia.

Stephanie Christol, studentă în ultimul an la King’s College din Londra, și-a ieșit din minți când lectorul Christopher Dillon i-a recomandat o listă de cărți, notează The Mirror.

Tânăra a văzut că pe lista respectivă se afla o carte de benzi desenate numită “The Snail Virgin” și a fost convinsă că e o aluzie răutăcioasă la lipsa ei de experiență sexuală.

Studenta i-a trimis un email profesorului în care l-a amenințat că-i va tăia organul genital și i-l va introduce în partea dorsală!

Auurmat apoi sute de mesaje ofensatoare pe Facebook. Într-un final, cazul a ajuns în fața unei instanțe. Studenta a fost reținuță și urmează să primească verdictul pentru hărțuire fără violență.

Ultima oră
17:00 - Gigi Becali, pictat pe peretele unei biserici, alături de Iisus Hristos. Patronul FCSB a izbucnit în plâns când a văzut rezultatul (FOTO)
16:55 - Ludovic Orban, după decizia conducerii Parlamentului privind moțiunile de cenzură: Încă o hotărâre neconstituțională, luată de aceeași majoritate PSD – partea PNL pro-Cîțu. Penibil (VIDEO)
16:44 - Cele mai ciudate superstiții. De ce se consideră ghinion să te tuni noaptea și de ce nu e bine să deschizi umbrela în casă
16:42 - Moțiunea de cenzură depusă de PSD va fi votată pe 5 octombrie. Moțiunea USR PLUS – AUR, amânată iar, contrar deciziei CCR (VIDEO)
16:30 - Florin Cîțu: Salariul minim pe economie va crește de la 1 ianuarie 2021. Propunerea Guvernului este pentru o creștere brută de aproape 11%
16:25 - Protest în Piața Victoriei: Transportatorii ies în stradă. Ce-i cer premierului Florin Cîțu
16:23 - Secretarul de presă al Departamentului de Stat al SUA a fost testat pozitiv la COVID-19 după ce a participat la Adunarea Generală a ONU
16:20 - „Extraction”, cel mai popular film de pe Netflix. Primul sezon din „Bridgerton”, cel mai popular serial
16:19 - Adriana Pistol (INSP), despre explozia de cazuri COVID din Capitală: Se petrece în fiecare weekend, nu are legătură cu vreun congres sau partid / Am putea depăși 20.000 de infectări/zi în toată țara (VIDEO)
16:16 - Andreea Esca s-a făcut de râs, în direct, la ştirile de la Pro TV. Telespectatorii au crezut că nu aud bine când au observat ce a întrebat prezentatoarea