Tel Aviv: Zeci de morți și răniți, după prăbușirea unei macarale pe un șantier (FOTO, VIDEO)

Tel Aviv: Zeci de morți și răniți, după prăbușirea unei macarale pe un șantier (FOTO, VIDEO)
Foto: twitter.com/AAhronheim

Cel puțin 30 de persoane au murit sau au fost grav rănite, după ce o macara s-a prăbușit pe un șantier din tel Aviv, informează RT.com.

Potrivit televiziunii israeliene Channel 2, în apropierea șantierului se află o parcare cu mai multe etaje. Astfel, este posibil ca sub dărâmături să fie prinse mai multe persoane.

Potrivit unui bilanț provizoriu, aproximativ 30 de persoane ar putea fi prinse sub dărâmături.

Conform Jerusalem Post, mai multe etaje ale clădirii s-au prăbușit, existând temeri că părți din clădire ar putea să se desprindă în timpul operațiunilor de căutare.

Reprezentanții poliției încearcă să ajungă la locul prăbușirii pentru a verifica dacă printre dărâmături se află muncitori și fac apel la cetățeni să evacueze zona.

O macara s-a păbușit pe un șantier din Tel Aviv

#DIRECT_ONE_brpmbo#

Tel Aviv: Zeci de morți și răniți, după prăbușirea unei macarale pe un șantier

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
09:31 - Cristina Dorobanțu, despărțire dureroasă chiar înainte de nuntă: „Sunt genul de persoană care, dacă pune punct, nu se mai întoarce în trecut”
09:31 - Aproape 10 mii de găini au ars de vii într-un incendiu uriaș de la o fermă de găini din județul Satu Mare
09:24 - Washington avertizează Kievul: SUA „nu permit” Ucrainei să lanseze atacuri în Rusia
09:22 - Eugen Tomac, despre aderarea României la Schegen: Declarația Președintelui, extrem de nefericită. Un stat UE ne îngrădește un drept, utilizând argumente false (VIDEO)
09:12 - Camelia Șucu a alcătuit un top al bărbaților importanți din viața ei: cine se află pe primul loc
09:08 - Democrații mai câștigă un loc în Senatul SUA și obțin majoritatea de 51-49, după victoria lui Raphael Warnock în Georgia
08:58 - Războiul din Ucraina a dublat numărul demisiilor din Armată. Tinerii încep să fugă de școlile militare, banii mai mulți din sectorul privat, posibili „vinovați”
08:51 - Solstițiul de iarnă 2022, cea mai scurtă zi din an. Când are loc și ce semnificație are în tradiția populară
08:48 - Robert Negoiță: Primăria Generală nu ne lasă să facem pasajul de la Dristor. Fac un apel către primarul general să nu ne mai blocheze în aceste proiecte absolut necesare și utile pentru București (VIDEO)
08:37 - Numărul producătorilor de usturoi din România a depăşit aşteptările. Există chiar un soi de usturoi pe care-l cheamă Benone, după Benone Sinulescu