Un tânăr de 24 de ani și-a ucis părinții și sora, de teamă că vor afla că a renunțat la facultate. Cum a fost prins

Un tânăr de 24 de ani și-a ucis părinții și sora, de teamă că vor afla că a renunțat la facultate. Cum a fost prins

Un tânăr în vârstă de 24 de ani și-ar fi ucis patru membri ai familiei, pentru a-i împiedica să afle că el ducea o „viață dublă”. Mai precis, băiatul le ascundea rudelor sale că renunțase la studiile universitare.

Un tânăr din Canada și-a ucis familia cu sânge rece

Tânărul din Canada și-ar fi ucis mama (50 de ani), tatăl (59 de ani), sora (21 de ani) și bunica (70 de ani), pentru că nu voia ca niciunul dintre aceștia să afle ca de fapt nu mai mergea la facultate și își petrecea zilele în centre comerciale sau jucându-se pe calculator, informeazăMirror.

La scurt timp după ce a comis cele patru crime, băiatul de origine canadiană le-a trimis mesaje prietenilor săi, spunându-le că „a planificat acest lucru de trei ani”.

Aceștia, șocați, au alertat autoritățile locale, prin apel la numărul unic de urgențe.

La fața locului s-au deplasat agenții de poliție, care au găsit cadavrele celor patru victime în locuința familiei și pe suspect jucându-se jocuri video.

În cele din urmă, tânărul a fost reținut, iar acumîși așteaptă sentința.

Luna trecută, Zaman a pledat vinovat pentru uciderea mamei sale și pentru uciderea bunicii, surorii și tatălui său. El le-a spus polițiștilor că și-a ucismai întâi mama în jurul orei 15:00, în data de 27 iulie, iar pe bunicăo oră mai târziu. Tânărul le-a tăiat gâtul celor două femei.

Ulterior,Zaman „a stat jucând jocuri video și trăgând un pui de somn” în timp ce aștepta ca sora și tatăl său să se întoarcă acasă de la serviciu.

Avocatulcare se ocupă ce acest caz a declarat luni instanței că autopsiile au arătat că ambele femei au fost lovite în cap, posibil cu o rangă, înainte ca Zaman să letaie gâtul în timp ce stăteau întinse pe podea.

El a spus instanței: „Acestea au fost crime oribile, monstruoase, brutale. Au avut loc în casa familiei.”

”Este dincolo de înțelegere”, a mai spus el.

Numeroase incidente

O tânără și concubinul ei sunt acuzați că ar fi ucis bebelușul femeii în bătaie, apoi l-au pus într-o pungă de plastic și l-au aruncat într-un râu. Proaspăta mămică ar fi avut și un complice. Este vorbachiar despre iubitul ei.Se pare că bărbatul a și fost, de fapt, autorul pricipal al crimei.

Conform polițiștilor, bărbatular fi bătut cu bestalitate copilul în vârstă deșapte luni. În timp ce bebelușul dormea, Gavrilov, fiind sub influența băuturilor alcoolicela acea vreme, ar fi căzut peste patul celui mic, rupându-l. Ulterior,bărbatul a văzut negru în fața ochilor și l-a luat la bătaie pe copil, lovindu-l cu putere în mod repetat în zona capului, provocându-i moartea.

În urma teribilului incident, corpul neînsuflețit al micuțului a rămas în casă timp de trei zile până ce mama acestuia și iubitul ei au decis să scape de el. L-au înfășurat într-o pungă plastic, l-au transportat până în alt oraș și au aruncat trupul neînsuflețit într-un râu.

Ultima oră
19:08 - Explozie a cazurilor de COVID în București. Vlad Voiculescu, după ce avertizase că lipsesc 4.000 de teste pozitive din ultimele zile: „Minunea de după congresul PNL! – 653 cazuri duminică, 2.559 luni”
19:03 - Ursula von der Leyen, despre explozia prețului la gaze: „Ceea ce vedem este un fenomen global, nu doar unul existent în Europa”
18:51 - Iohannis, nemulțumit de cifrele campaniei de vaccinare. Mesaj tăios în prezența Ursulei von der Leyen: „Dacă ne-am fi vaccinat, nu am mai fi avut restricții”
18:44 - Ursula von der Leyen anunță că România a primit undă verde din partea Comisiei privind PNRR: „Nu e finalul călătoriei. Trebuie să implementăm aceste proiecte”
18:28 - Florin Cîțu, despre PNRR: Sunt incluse 107 investiții și 64 de reforme. Până la sfârșitul anului vom primi prefinanțarea de 3,8 miliarde de euro (VIDEO)
18:25 - Klaus Iohannis, în cadrul vizitei Ursulei von der Leyen, după aprobarea PNRR: „Avem o responsabilitate uriașă, pentru a ne asigura că fondurile europene vor schimba fața României”
18:19 - Proiect de lege: Certificatul COVID, obligatoriu pentru personalul medical. În caz contrar se va suspenda contractul de muncă pentru 30 de zile
18:05 - Pfizer anunță că a început să testeze noul său medicament cu administrare orală, care ar putea preveni Covid-19
18:00 - De ce o sfătuiește Mitică Dragomir pe Simona Halep să se retragă din tenis
17:46 - Ursula von der Leyen a vizitat Spitalul Universitar împreună cu premierul Florin Cîțu și cu președintele Iohannis