Victor Ponta: Ca de fiecare dată, eu am votat ”pro”, nu ”contra” ceva. Vreau ca în 2021 să ieşim din criză (VIDEO)

Victor Ponta: Ca de fiecare dată, eu am votat ”pro”, nu ”contra” ceva. Vreau ca în 2021 să ieşim din criză (VIDEO)
Foto: facebook.com/victor.ponta

Liderul Pro România, Victor Ponta, a votat duminică, în jurul orei 12.30, la Școala Gimnazială „Maria Rosetti” din București. La ieșirea de la urne, Ponta a spus că a votat ”pro” și că își dorește ca anul 2021 să fie unul al ieșirii din criză.

Victor Ponta a votat la alegerile parlamentare

„Ca de fiecare dată, eu am votat «pro», nu am votat «contra» ceva. Ştiu că multă lume votează «contra». Eu votez «pro» şi vreau ca în 2021 să ieşim din criză. De asta am votat şi pentru oameni care ştiu să facă lucrul ăsta”, a declarat fostul premier.

Întrebat cum se așteaptă să fie prezența la vot, Victor Ponta a răspuns: ”Puțină lume și speriată de ceea ce se întâmplă, dar sper că cei care vin să fie «pro», nu «contra». E foarte puţină speranţa, dar eu sunt încrezător că o să fie un an mai bun 2021″, a afirmat Ponta.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Prezența la vot până la ora 13.00, mai scăzută decât la alegerile parlamentare din 2016 și la localele din septembrie

De altfel, prezența la vot la acest scrutin legislativ este mai scăzută decât la precedentele alegeri parlamentare, care au avut loc în 2016, și decât la alegerile locale din 27 septembrie 2020, care au avut loc tot în plină pandemie de coronavirus.

Până duminică la ora 13.00, votaseră 13,85%dintre alegători. Asta în condițiile în care la alegerile parlamentare din 2016, prezența la ora 13.00 era de 16,62%, iar la localele din septembrie, până la aceeași oră, prezența la vot a fost de 19,84%.

Urmăriți B1TV.ro și pe