Harul de la naștere, explicat de Alina Bădic. Cum știi ce profesie ți se potrivește cel mai bine, în funcție de harta natală

Harul de la naștere, explicat de Alina Bădic. Cum știi ce profesie ți se potrivește cel mai bine, în funcție de harta natală
Harul de la naștere, explicat de Alina Bădic. Cum știi ce profesioe ți se potrivește cel mai bine, în funcție de harta natală / Foto: Facebook / Alina Bădic

Alina Bădic a explicat ce reprezintă harul de la naștere și cum poți să știi dacă actuala profesie este cea care te reprezintă și care și se potrivește cel mai bine. Astrologul a vorbit despre harta natală și cum influențează aceasta în alegerea carieri și în atingerea succesului.

Vă întrebați vreodată dacă există cu adevărat acele Ursitoare ce la naștere ne prezic câte ceva? Sau acea Ursitoare neinvitată care ne dă și un ‘călcâi al lui Ahile’, un soi de ghinion cu care ne luptăm toată viața, până ce în chip miraculos vine cineva și ne salvează, tocmai când nu mai credeam în minuni?

Care sunt cele mai de preț atuuri, în funcție de momentul nașterii

Există în astrologie repere care ne arată cu multă acuratețe cele mai de preț atuuri ale noastre, pentru ce tip de profesie suntem destinați, ce talent avem, ce traiectorie va avea drumul nostru profesional și ce provocări putem avea în această viață.

Atunci când ni se imprimă un anumit traseu de Sus, ideal ar fi să cunoaștem daca am reușit să ne înscriem pe acea linie karmică. Există persoane profund nefericite, doar pentru că ceea ce și-ar dori să facă nu are nicio legătură cu ceea ce fac cu adevărat, motiv pentru care sunt într-o permanentă stare de nemulțumire și nu reușesc nici performanța profesională.

Alina Bădic explică cum influențează ziua nașterii succesul în carieră

Încercați să identificați în timp util dacă sunteți cu adevărat pe drumul predestinat din toate punctele de vedere, inclusiv din punct de vedere profesional. Majoritatea celor cu grad mare de reușită, au intuit corect pe ce segment ar trebui să activeze. Nu faceți compromisuri, deoarece energia consumată în direcții adverse revine către noi în chip distructiv.

Ce este harta natală și cum influențează profesia

Harta natala a fiecăruia vorbește printre altele și despre tipul de profesie ideal pentru noi, despre modul în care ar trebui să ne raportăm la planul socio profesional.

Fiecare planetă iubește un anumit tip de profesie, ca să nu mai vorbim despre sectoarele care găzduiesc planetele sau despre relațiile dintre ele.

Sunt și persoane care își aleg corect profesia, dar o practică eronat… încercați să identificați modul în care puteți optimiza harurile de la naștere… nu irosiți energia ce v-a fost dăruită divin făcând lucruri care nu sunt în Destinul dumneavoastră…

Tags: