Cine este Adrian Guțilă, tatăl Danei Budeanu

Cine este Adrian Guțilă, tatăl Danei Budeanu
FOTO: Facebook: Dana Budeanu

Dana Budeanu, cunoscuta creatoare de modă, este fiica lui Adrian Guțilă și a arhitectei Lucreția Guțilă. Vedeta este cunoscută în mediul online pentru sfaturile vestimenatre pe care le oferă, iar mai nou se ocupă și cu politica, atât în mediul online, cât și la diferite apariții TV.

Recent, Dana Budeanu a surprins întreaga țară, când a început să plângă în direct, în timpul unei emisiunii TV. Creatoarea de modă a discutat printre altele despre tatăl ei, în prezent în vârstă de 88 de ani, așa cum a precizat chiar ea.

Adrian Guțilă este tatăl Danei Budeanu

Deși se prezintă cu numele fostului soț, Radu Budeanu, chiar dacă sunt divorțați de câțiva ani buni, înainte de nuntă, celebra creatoare de modă era Dana Guțilă.

Potrivit celor de la Impact.ro, tatăl creatoarei Dana Budeanu a fost asociat într-o firmă, în care numele său apare într-un raport de dare de mită. În același raport apar mai multe companii de energie la nivel global.

Pe lista companiilor care au făcut afaceri cu Irak-ul la vremea respectivă, se numără mai multe companii mari din România, precum Rompetrol, Bulf Oil și Hash Ro Shipping Oil SRL, care au achiziționat țiței irakian.

Pe aceeași lista sunt trecute, potrivit sursei citate și companiile care au livrat echipamente și au prestat servicii în domeniul petrolier, dintre acestea făcând parte Upetrom 1 Mai Ploiești, UPET Târgoviște, PCC Sterom Câmpina, Romtek Special Industries, Petrotub Român, Black Sea Technochim, Electronum, General Turbo, Sancamex, scrie cursa citată mai sus.

Dana Budeanu, în lacrimi la TV

Recent, celebrul desginer a fost văzută într-o ipostază mai puțin obișnuită. Deși părea o fire dură în mediul online, Dana Budeanu a început să plângă în direct, în timpul unei emisiuni TV.

„Nimeni nu vorbește despre bătrâni. Da – aici o să creadă că nu știu ce, că spun eu de Gabi – Gabi are o obsesie reală. Gabriela Firea are o obsesie cu bătrânii. De aia a făcut… Ea are o chestie, nu știu. Și eu am, pentru că tatăl meu are 88 de ani, este neobișnuită diferența între mine și el – neobișnuită, mă rog – și nu este bătrân, este chiar mai tânăr decât mine în toate cele, dar am o sensibilitate. Eu nu suport, nu pot pur și simplu să văd pe stradă oameni în vârstă acum cu măști, care abia merg și care sunt atât de batjocoriți”, a spus Dana Budeanu, la Antena 3.

Întrebată de ce lăcrimează în timp ce vorbește despre acest subiect, ea susținea că nu plânge și a insistat că este „foarte ok”. Întrebată dacă este „ok” să și lăcrimăm din când în când, Dana Budeanu a răspuns: „Nu, este ok să facem caterincă acum, gata! Suntem bine. M-am gândit la tata, atât. La tata, când l-am văzut prima dată cu mască, în fața casei. Pentru mine a fost, nu știu, arăta ca un bolnav, nu știu, dar vreau să vorbim despre altceva. Înțeleg perioada, o înțeleg, nu sunt… eu sunt mai refractară, așa, dar mă limitez. Sunt eu refractară, nu recomand să fim toți refractari. Fiecare alege să trăiască cum vrea, dar nu suport bătaia de joc la adresa bătrânilor, nu pot, a persoanelor în vârstă! Eu cred că o nație care nu își respectă bătrânii este zero. Am locuit peste sașe ani în Marea Britanie, unde acea nație are un cult pentru cei în vârstă. Nu îi respectă, îi adoră, în venerează, îi protejează. Este pur și simplu un semn de civilizație. Noi suntem de fapt bătrânii pe care îi avem. Bătrânii au trecut prin foarte multe lucruri. Sunt unii, cum e tata, care a prins războiul, sunt mulți care au trecut, pe lângă cei 50 de ani de comunism etc”, a declarat Dana Budeanu.

Tags:
Ultima oră
23:55 - Președintele Consiliului European denunță „lipsa de loialitate” a SUA. Charles Michel, mesaj dur după decizia Australiei de a renunța la submarinele franceze în favoarea celor americane
23:47 - Cine este iubitul Emmei Răducanu. Tânărul misterios ar fi un cântăreț celebrul în Marea Britanie
23:25 - Un bărbat a omorât-o pe sora iubitei sale cu peste 40 de lovituri de cuțit. Agresorul a fost reținut de procurorii din Constanța
23:08 - Nelu Tătaru: Mă aștept să se generalizeze certificatul verde / Sunt sectoare cu contact direct și repetat cu cetățenii, haideți să le facem sigure – facem vaccinul gratuit sau facem testele pe banii noștri
23:00 - Ludovic Orban: La ora actuală se lucrează la o îmbunătățire a legislației în domeniu informațiilor
22:39 - Polonia, sancționată cu cea mai mare amendă zilnică din istoria UE pentru că nu a oprit exploatarea la mina Turow
22:28 - Nelu Tătaru spune că statele cu o rată mare de vaccinare se tem că românii și bulgarii ar putea întreține pandemia
22:12 - Raluca Turcan: Am făcut astăzi un pas important pentru a ne asigura că drepturile românilor din străinătate sunt recunoscute și respectate
22:10 - Intelectualii liberali îl susțin pe Ludovic Orban: „Alternativa este un PNL care ar rămâne liberal doar cu numele, devenind în fapt un partid cu tendințe dictatoriale și clientelare”
21:53 - Noi măsuri, aplicate în 12 localități din Ilfov, după ce rata de infectare a depășit 3 la mia de locuitori