Elena Chiriac, amenințată cu bătaia de un concurent de la Fermă. Sportiva și Mihaela Rădulescu au plâns

Elena Chiriac, amenințată cu bătaia de un concurent de la Fermă. Sportiva și Mihaela Rădulescu au plâns
Sursa foto: Captură

Elena Chiriac, faimoasa concurentă de la emisiunea ”Ferma” de la ProTV, a trecut prin momente cumplite. Sportivaa fost amenințată cu bătaia de unul dintre concurenții de la emisiune, iar Bogdan Stoica a încercat să aplaneze conflictul izbucnit chiar în timpul unei misiuni pe care o aveau de îndeplinit.

În urma unei discuțiiaprinse, sportiva de 18 ani a început să plângă în cameră, iar luptătorul de 30 de ani a încercat să o consoleze. În plus, tot în cadrul aceleiași ediții, Mihaela Rădulescu a izbucnit în lacrimi după ce a dat o veste foarte emoționantă.

Elena Chiriac, amenințată cu bătaia de Andrei Stoica

La cei 33 de ani ai săi, Andrei Stoica și-a pierdut cumpătul în momentul în careElena Chiriac i-a cerut voie fermierului-șef, George Burcea, să meargă să se machieze. Frumoasa tânără a vrut să meargă să se aranjeze în timp ce mare parte dintreconcurenți munceau de zor la construcția unui țarc special amenajatpentru oi.

Conform declarațiilor ei, bruneta și-a exprimat această dorință pentru că a considerat că ea și Bogdan Stoica, partenerul de care era legată cu o sfoară, au lucrat suficient și meritau o pauză. În cele din urmă, discuția a degenerat, ajungându-se la un schimb de replici acide și chiar amenințări.

”Tu de ce ai venit în concursul ăsta dacă te vaiți? Dacă nu îți place, pleacă acasă!”, i-a spus Andrei Stoica.

Bărbatul i-a reproșat tinerei sportive că e leneșă și că se comportă la fel ca uncopilrăsfățat.

“Nu e prima dată când te vaiți! (…). Nu te mai văita, dacă nu îți place, pleacă dracu acasă!”, a mai afirmat luptătorul.

”Jur că, dacă nu eram în concursul ăsta, îți rupeam părul din cap”

La un moment dat, Bogdan Stoica a luat-o pe Elena Chiriac pentru câteva minute de lângă grup, iar în momentul în care au revenit la lucrare, Andrei Stoica a reacționat dur față de sportiva de 18 ani.

“Elena, jur că, dacă nu eram în concursul ăsta, îți rupeam părul ăsta din cap! Că mă și enervezi”, i-a spus pe un ton ridicat Andrei Stoica Elenei Chiriac.

“Se vede ce bărbat adevărat ești dacă mă ameninți cu bătaia”, a reacționat bruneta.

“Păi, sunt, că și tu ești o femeie…”, a comentat Andrei Stoica.

În cadrul testimonialului care a urmat după momentele tensionate dintre cei doi concurenți de la show-ul ”Ferma”, Elena Chiriac a făcut următoarele afirmații:

“Mi s-a părut extraordinar de urât, pentru că este un sportiv de performanță, care i-a spus unei fete, «unei copile», cum spune el, că ar bate-o cumva. Pentru că, să tragi de păr pe cineva, nu înseamnă decât bătaie”.

Elena Chiriac, victima bullyng-ului

Viața fiicei lui Romeo Chiriac nu a fost mereu una ușoară. Deși acum cochetează cu moda, joacă în piese de teatru și reclame, dar face și performanță în sportul pe care îl practică, de-a lungul timpului, Elena a fost victima bullyng-ului, la fel ca multe alte persoane care, odată cu trecerea timpului au căpătat succes în showbiz-ul autohton.Mai exact, înurmă cu 5 ani, campioana națională lataekwoando, a trecut printr-o experiență traumatizantă. Sportiva a primit o bătaie zdravănă de la mai multefete care erau oricum mai mari de vârstă ca ea. Tânăra a scăpat din mâinile agresoarelor abia după ce câțivabodyguarzide la spital privat au intervenit între ele pentru a calma spiritele.