Maria Dragomiroiu, în plin scandal cu Elena Merișoreanu: „E un om rău, a venit pe pământ doar ca să judece”. De la ce au pornit tensiunile

Maria Dragomiroiu, în plin scandal cu Elena Merișoreanu: „E un om rău, a venit pe pământ doar ca să judece. De la ce au pornit tensiunile

Un nou scandal s-a aprins în folclorul românesc. Maria Dragomiroiu (65 de ani) și Elena Merișoreanu (72 de ani), două dintre ce mai apreciate cântărețe de muzică populară, și-au aruncat replici tăioase.

Totul a plecat de la un comentariu acid făcut de către Elena Merișoreanu, după ce Maria Dragomiroiu s-a plâns depensia mică, pe care o încasează de la statul român.

Punctul de vedere al Mariei Dragomiroiu nu s-a lăsat prea mult așteptat. Artista a replicat în emisiunea „La Măruță”, de la Pro TV.

„Mie mi se pare că Elena Merișoreanu a venit pe pământ doar ca să judece colegii. Îmi pare foarte rău, nu i-am spus, deși ne-am întâlnit de multe ori. S-a gândit ea să-mi facă o bucurie chiar de ziua mea și și-a dat cu părerea, într-o emisiune, despre pensia mea, aia mică, se știe cât e.

A zis că probabil nu am muncit nicăieri. E un om rău, răutăcioasă mai bine zis, nu poți să te duci să judeci un coleg când nu e treaba ta. De pierdut are sufletul dânsei, nu eu. Nu sunt supărată, dar să vinzi o poveste așa, dintr-o minciună?! Peste tot la TVe prezentă ca să vorbească despre toți colegii”, a declarat Maria Dragomiroiu.

Ce pensie încaseazălunar Maria Dragomiroiu de la stat

Maria Dragomiroiu încasează de la stat o pensie infimă. Dezvăluirea a făcut-o la TV.

„Eu am pus o întrebare: cum să trăiești ca artist cu 1.200 de lei? Și ea (n.r. – Elena Merișoreanu)a venit să mă judece”, a declarat Maria Dragomiroiu.

În ciuda pensiei modeste, Maria Dragomiroiu a donat 10.000 de lei pentru medicii angrenați în lupta anti-COVID-19.

„Nu mă dau afară banii din casă, trăim normal. Nu mi-a plăcut să mă dau mai așa și nici nu-mi trebuie. Am donat și noi, eu cu soțul meu, 100 de milioane pentru medici… Din ce aveam strânși”, a mai precizat cântăreața.