Olivia Newton-John a murit. Avea 73 de ani și în ultimii ani a dus o luptă grea cu cancerul

Olivia Newton-John a murit. Avea 73 de ani și în ultimii ani a dus o luptă grea cu cancerul
Olivia Newton-John a murit. Avea 73 de ani și în ultimii ani a dus o luptă grea cu cancerul, sursă foto: captură YT

Decesul Oliviei Newton-John a fost anunțat luni de soțul ei. Actrița a murit acasă, în sudul Californiei, înconjurată de familia sa: ‘Olivia a fost un simbol al triumfului și al speranțelor timp de peste 30 de ani’, a declarat soțul ei, John Easterling.

Newton-John a devenit celebră în filmul Grease din 1978, în rolul emblematicei Sandy

Artista a reușit să treacă cu bine peste un diagnostic de cancer în 1992, dar boala a revenit în 2013 și apoi din nou în 2017.

Într-un interviu din 2020, ea a declarat: „Cancerul a făcut parte din viața mea atât de mult timp. Am simțit că ceva era în neregulă. Este îngrijorător atunci când ți se spune că boala a revenit, dar m-am gândit: „Voi trece din nou prin asta”. Nu a mai reușit.

Familia ei a cerut ca în loc de flori să se facă donații către organizația ei de luptă împotriva cancerului, Olivia Newton-John Foundation Fund.

Născută în Anglia, Newton-John și familia ei s-au mutat în Melbourne, Australia, când Olivia avea șase ani. S-a întors în Marea Britanie în adolescență pentru a urma o carieră de cântăreață și a participat la concursul Eurovision în 1974.

Marea ei șansă în Grease a venit patru ani mai târziu. Este celebru faptul că s-a împotrivit rolului, refuzându-l la început pe producătorul Alan Carr, deoarece credea că este prea bătrână pentru acest rol. Când filmul a fost lansat, a fost un succes internațional imediat.

Newton-John avea 28 de ani când a interpretat rolul emblematic al lui Sandy din Grease.
Newton-John și Easterling s-au căsătorit în 2008. Ea a fost căsătorită cu primul ei soț, Michael Lattanzi, din 1984 până în 1995.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră