Cum arătau Smiley și Pavel Bartoș în sezonul 1 “Românii au talent” (FOTO)

Cum arătau Smiley și Pavel Bartoș în sezonul 1 “Românii au talent” (FOTO)
FOTO: Facebook: Românii au Talent

Show-ul ”Românii au talent” a revenit recent pe micile ecrane cu sezonul 11. După ce o parte din sezonul precedent s-a desfășurat în condiții speciale din cauza pandemiei de coronavirus, în vara acestui an filmările au fost reluate iar sezonul al 11-lea a început deja să fie difuzat de câteva săptămâni, cu un juriu într-o formulă nouă, dar cu aceiași prezentatori: Smiley și Pavel Bartoș.

”Românii au talent” a ajuns la sezonul 1: Cum arătau Smiley și Pavel Bartoș primul sezon al show-ului

De altfel, cei doi prezintă show-ul de talente încă din primul sezon, care a debutat în februarie 2011. De atunci și până acum emisiunea a suferit mai multe schimbări, iar trecerea anilor și-a pus amprenta și asupra imaginii celor doi simpatici prezentatori. Cu zece ani mai în vârstă, Smiley și Pavel Bartoș sunt evident schimbați față de primul sezon al emisiunii, după cum se poate vedea și în imaginile de mai jos. În schimb, rolul lor la ”Românii au talent” a rămas același, ei sunt cei care discută cu concurenții înainte de apariția lor în fața juriului, îi încurajează și încearcă să-i facă să treacă peste emoții. Și tot ei au posibilitatea de a trimite două numere direct în semifinala concursului, apăsând butonul ”golden buzz”.

Smiley și Pavel Baroș la audițiile din primul sezon Românii au talent

Foto: facebook.com/romaniiautalent

Smiley și Pavel Baroș în 2011, la filmările primului sezon Românii au talent

Foto: facebook.com/romaniiautalent

Smiley și Pavel Bartoș la Românii au talent, sezonul 1

Foto: facebook.com/romaniiautalent

Smiley și Pavel Bartoș, în 2011, la Românii au talent, sezonul 1

Foto: facebook.com/romaniiautalent

Dacă Smiley și Pavel Bartoș prezintă show-ul de talente de la Pro TV încă de la început, juriul nu are însă aceeași componență ca în primul sezon. Andra și Andi Moisescu sunt singurii care au rămas la masa juriului în toate cele 11 sezoane. De-a lungul timpului ei i-au avut drept colegi pe Mihai Petre, Mihaela Rădulescu și Constantin Cotimanis.

Juriu într-o nouă formulă în sezonul 11 de la ”Românii au talent”

Juriul sezonului 11 de la ”Românii au talent” este format din Andi Moisescu, Andra, Alexandra Dinu și Florin Călinescu. Alexandra Dinu este cea mai nouă membră a juriului, venind în echipa ”Românii au talent” în locul lui Mihai Petre.

Actriță, cu o experiență importantă în arta spectacolului, Alexandra Dinu este cunoscută și datorită faptului că a fost soția fotbalistului Adrian Mutu, împreună cu care are un băiat, Mario. De-a lungul carierei sale, Alexandra a jucat în 10 seriale de televiziune în Italia, acolo unde a locuit foarte mulți ani, și a jucat alături de actori precum Adrien Brody și Antonio Banderas.

În acest sezon, însă, și Smiley a avut ocazia de a sta pentru puțin timp la masa juraților. Asta pentru că i-a ținut locul lui Andi Moisescu, care s-a infectat cu coronavirus chiar în timpul filmărilor.

Aceasta nu este însă singura schimbare adusă de pandemie. Din rațiuni de siguranță sanitară, acest sezon se va desfășura fără public prezent în sală. Spectatorii vor urmări show-ul de acasă, iar imagini cu ei apar acum pe un ecran aflat în spatele juraților.

În Regatul Unit, de exemplu, din cauza pandemiei de coronavirus s-a luat decizia și mai drastică de anulare a show-ului. Astfel, emisiunea ”Britain`s got Talent” nu se va mai difuza în 2021 din cauza pandemiei de COVID-19.Show-ul de talente din Regatul Unit îi avea drept jurați pe Simon Cowell, Alesha Dixon, Amanda Holden și David Walliams.

Emisiunea ”Românii au talent” este o franciză ”Got Talent”, dezvoltat de compania britanică Simco Limited.

Urmăriți B1TV.ro și pe