Adrian Ţuţuianu, despre înregistrările pentru care a fost exclus din PSD: Au fost făcute sub coordonarea lui Codrin Ştefănescu

Adrian Ţuţuianu, despre înregistrările pentru care a fost exclus din PSD: Au fost făcute sub coordonarea lui Codrin Ştefănescu

Adrian Ţuţuianu reacţionează după ce a fost exclus din PSD.
După şedinţa Comitetului Executiv de luni, şeful organizaţiei Dâmboviţa a social-democraţilor a precizat că excluderea sa şi a lui Marian Neacşu este o greşeală majoră şi că va contesta decizia pe căile statutare ale partidului (Detalii AICI).

Adrian Ţuţuianu a adăugat ulterior că înregistrările pentru care a fost exclus au fost făcute cu tehnică de ultimă generaţie.
„Înregistrările au fost făcute sub coordonarea lui Codrin Ştefănescu. Lângă el a venit un fost deputat PP-DD trecut meteoric prin PSD Dâmboviţa în vremea lui Victor Ponta – Radu Popa, un personaj toxic cu care nu am putut avea niciun fel de relaţii cordiale, fost preşedinte al Consiliului Judeţean (…) şi, probabil, unul din colegi – nu ne iubeşte toată lumea din organizaţia Dâmboviţa – care a fost cablat cu tehnica de ultima generaţie”, a declarat, la Digi 24, Adrian Ţuţuianu.

El a menţionat că înregistrările nu au fost făcute cu telefonul mobil.
„Nu au fost înregistrări cu telefonul, toţi am predat telefoanele la intrarea în sală, aşa ne-am obişnuit să lucrăm.
Când am afirmat cu nume şi prenume ştiu foarte bine ce s-a întamplat în judeţul Dâmboviţa. Am colectat informaţii de la toată lumea”, a mai spus Ţuţuianu.