Alina Gorghiu: PNL va depune săptămâna viitoare o moțiune de cenzură pentru demiterea Guvernului

Alina Gorghiu: PNL va depune săptămâna viitoare o moțiune de cenzură pentru demiterea Guvernului

PNL va depune la începutul săptămânii viitoare o moțiune de cenzură pentru demiterea Guvernului Ponta. Anunțul a fost făcut de co-președintele PNL Alina Gorghiu la Brașov în deschiderea Consiliul Național al PNL.

Astăzi și mâine se desfășoară, la Poiana Brașov, Liga Aleșilor Locali ai PNL – una dintre cele mai importante reuniuni ale partidului dinaintea anului electoral care vine.

„Vom discuta despre temele majore ale guvernării locale și vom lua decizii importante pentru comunități”, a mai anunțat Alina Gorghiu pe Facebook.

Co-președintele PNL le-a transmis aleșilor locali că a așteptat cu nerăbdare această întâlnire cu ei.

„Știu că sunt dornici să-și prezinte ideile și proiectele, la fel cum și eu am multe lucruri să le spun. Cel mai important dintre ele: un ”mulțumesc” pentru că țineți la PNL și ați rămas alături de partid!”, conchide liberalul. 

Ultima oră
13:51 - Florin Cîțu: Vreau mai multă implicare din partea Primăriei Capitalei în gestionarea valului 4 COVID / Laude pentru Cseke Attila, interimarul de la Sănătate (VIDEO)
13:41 - Loredana Groza, anunț după ce duminică a fost luată cu ambulanță. Cum se simte artista
13:37 - IOS 15, lansat oficial. Ce aduce nou sistemul de operare de la Apple
13:28 - Acces Direct, de la Antena 1, vine cu o nouă blondină: Cosmina Scăunașu. Cine este ea şi ce a spus Mirela Vaida
13:23 - Explozie a cazurilor de COVID: 6.789 în ultima zi, din care peste 1.000 doar în București. Încă un județ a intrat în scenariul roșu / Pandemia a mai făcut 129 de victime / 990 de pacienți la ATI, din care 20 sunt copii
13:11 - Florin Cîțu: O să cer o anchetă pentru că vreau să știu cum a fost pregătit valul 4 de Ministerul Sănătății
13:10 - UE susține Franța, în conflictul cu SUA, pe tema submarinelor nucleare. Care a fost poziția oficială a României / Scandalul se poate extinde și la noi, unde Naval Group a câștigat un contract pentru corvete, care încă nu a fost semnat
13:00 - Vlad Voiculescu (USR PLUS): Campania de vaccinare e un eșec. Problemele – Prioritizarea esențialilor și concursul întru relaxare, când vaccinarea deja încetinea
12:43 - Sute de centre de vaccinare anti-COVID au fost închise temporar. Câte mai sunt funcţionale
12:37 - Ionuț Moșteanu (USR PLUS), despre premier: L-a demis pe Octavian Berceanu de la Garda de Mediu și l-a înlocuit cu fiul unui primar PNL care și-a făcut averea tăind păduri. Ăsta e Florin Cîțu! (VIDEO)