Am depus DEMISIA ÎN ALB la partid! Lia Olguța Vasilescu, anunț de ultimă oră despre funcția din guvern

Am depus DEMISIA ÎN ALB la partid! Lia Olguța Vasilescu, anunț de ultimă oră despre funcția din guvern

Prezentă în emisiunea "Dosar de Politician", Lia Olguța Vasilescu a făcut o dezvăluire surprinzătoare despre poziția ei de ministrul al Muncii în guvern și anume că și-a depus demisia în alb la partid încă de la începutul mandatului.

"Eu am demisia în alb încă din prima zi de când am devenit ministrul. E ceva normal când iei o funcție publică, eu așa am făcut de fiecare dată, am avut demisia albă dacă este o greșeală poate fi activată. Eu nu sunt aici în această funcție decât pentru că un partid mă susține, un partid care va da socoteală peste 3 ani și jumătate în fața electoratului", a afirmat Lia Olguța Vasilescu.

Ministrul Muncii a ținut să precizeze că nu ar accepta dacă pe viitor îi va fi propusă de premier pentru că "nu o interesează".

"Am depus DEMISIA ÎN ALB la partid". Lia Olguța Vasilescu, anunț de ultimă oră despre funcția din guvern

#DIRECT_ONE_3edj4n#

Ultima oră
21:55 - Turiști evacuați pe mare în Sicilia și Bodrum, din cauza incendiilor de vegetație. În Turcia, oamenii au fost nevoiți să părăsească mai multe sate și zone de vacanță, iar lupta cu flăcările devastatoare continuă (VIDEO)
21:09 - Bogdan Aurescu, discuție cu omologul israelian despre incidentul din strâmtoarea Hormuz, soldat cu moartea unui român și a unui britanic. MAE: Partea română e în contact inclusiv cu SUA și Marea Britanie
20:43 - Olimpiu Moruțan ar fi ajuns la un acord de principiu cu Galatasaray. Ce spune Gigi Becali despre transfer: „Eu am cerut 10 milioane”
20:25 - PMP: Miniștrii USR nu au dreptul să închidă subiectul CFR. Dorim clarificarea situației de la CFR, care pare a avea conotații penale, și solicităm demiterea celor responsabili de haosul creat pe calea ferată
20:01 - Horoscop 360 de grade cu Alina Bădic, săptămâna 1 – 7 august 2021. Putem începe lucruri de mare anvergură pentru noi și putem elimina tot ceea ce ne deranjează în mod agresiv (VIDEO)
19:10 - Alexandru Rafila îndeamnă la vaccinare: O să avem un val 4 în septembrie-octombrie. Dacă se îmbolnăvesc persoane vulnerabile, situația va pune la încercare sistemul de sănătate (VIDEO)
18:43 - Alexandru Rafila: Dacă nu se schimbă nimic în campania de vaccinare, nu există mari speranțe. Ajutăm cu toții, dar mi se pare puțin deplasat să spui ca prim-ministru că nu știi ce să faci (VIDEO)
18:17 - Peste 5 milioane de persoane vaccinate cu cel puțin o doză în România. CNCAV: Vaccinarea, cea mai la îndemână soluție împotriva COVID-19
17:32 - Belinda Bencic din Elveția a câștigat medalia de aur la tenis feminin, la Jocurile Olimpice de la Tokyo 2020
17:03 - Ludovic Orban, despre alegerile din PNL: Cine are covingerea că poate câștiga nu clamează victoria de dimineață până seara. Victoria se va obține pe 25 septembrie