Dănuţ Andruşcă, după ce a fost numit „cel mai idiot ministru”: Nu mă pot ei denigra, cât pot eu rezista

Dănuţ Andruşcă, după ce a fost numit cel mai idiot ministru: Nu mă pot ei denigra, cât pot eu rezista
Foto: evz.ro

Ministrul Economiei, Dănuţ Andruşcă, a anunţat că nu se lasă intimidat de „grupurile de interese” care îl denigrează în spațiul public în condiţiile apariţiei unei înregistrările cu Adrian Ţuţuianu în care este numit „atât de prost, încât nu poate asculta mai mult de 5 minute când vorbește cineva cu el”.

„În spațiul public au apărut, și sunt convins că vor continua să apară, o serie întreagă de atacuri la adresa mea. Unele sunt politice, altele sunt personale. Toate vin, însă, din zone gri și reprezintă diverse grupuri de interese. La unele dintre atacuri mă așteptam, la altele nu. Sunt, însă, convins că imaginația și creativitatea celor care au decis să mă transforme într-o țintă nu are limită și voi mai auzi lucruri despre mine la care acum nici nu mă pot gândi”, a scris, pe Facebook, ministrul Economiei, Dănuț Andrușcă.

Acesta a afirmat că va merge în instanţă pentru a îşi apăra onoarea în faţa unor astfel de atacuri.

„Când am vorbit în plenul Camerei Deputaților despre , exact la acest tip de atacuri mă refeream. Poate este o coincidență că tot acest a început exact după ce am demascat, luni, acest mod de a face politică. E clar că am deranjat pe cineva, sau pe mai mulți. Nu voi ezita să-mi apăr onoarea și demnitatea, inclusiv în instanța de judecată, împotriva tuturor celor care abuzează de decența mea și folosesc tot felul de injurii. Repet, sunt un om bine-crescut și cu frică de Dumnezeu, dar asta nu înseamnă că voi tolera la nesfârșit toate insultele din spațiul public care se vehiculează la persoana mea. Nu spun asta ca o amenințare, ci ca o avertizare!”, a precizat ministrul Economiei.

Andruşcă a subliniat că nu se va lăsa intimidat de astfel de atacuri care vin de la „grupuri de interese”.

„Eu îmi voi vedea de treabă, exact ca și până acum. De asemenea, voi vorbi cu moderație, atunci când va fi cazul. Ministerul va continua să comunice instituțional, așa cum a făcut-o până în prezent. După cum spuneam la declarația de presă în care am prezentat bilanțul la 6 luni de mandat: Sunt un om discret, onorat să lucrez pentru țara mea. La final, o concluzie: nu mă voi lăsa intimidat de reprezentanții acestor grupuri de interese. Nu mă pot ei denigra, cât pot eu rezista (că tot este această sintagmă la modă prin România)”, a punctat el.

Ministrul a conchis că atacurile vizează grupul susținătorilor președintelui PSD, Liviu Dragnea.

„PS: Sunt convins că am înțeles cu toții că aceste atacuri recente nu-l au drept miză principală pe Dănuț Andrușcă, ci vizează grupul celor care am decis să-l susținem pe dl Președinte Liviu Dragnea. Spre deosebire de cei care le-au comandat și le execută, eu sunt și voi rămâne un jucător de echipă”, a punctat Andrușcă.