Reacţia ministrului Andruşcă, după ce Ţuţuianu l-a făcut „prost”: „Aștept să mă lămuresc înainte de a-l da în judecată”

Reacţia ministrului Andruşcă, după ce Ţuţuianu l-a făcut prost: Aștept să mă lămuresc înainte de a-l da în judecată

Ministrul Economiei, Dănuţ Andruşcă, a reacţionat după ce o înregistrare apărută public colegul său din PSD, Adrian Ţuţuianu, îl numeşte „atât de prost, încât nu poate asculta mai mult de 5 minute când vorbește cineva cu el” şi susţine că singura legătură pe care ar avea-o cu economia e faptul că a avut o vulcanizare.

Andruşcă a declarat că aşteaptă să se lămurească privind declaraţiile lui Ţuţuianu şi apoi îl va da în judecată.

„Aștept ca dl Țuțuianu să explice întregul context în care au fost făcute declarațiile respective, precum și care sunt pasajele scoase din context și care sunt spusele sale netrunchiate.

Domnia a spus că declarațiile sale au fost trunchiate și scoase din context. Aștept să mă lămuresc în legătură cu acest lucru înainte de a-l da în judecată. Sunt un om decent și bine-crescut, dar îi rog pe toți cei tentați să nu confunde toleranța mea. Totul are o limită.

Cred că PSD nu duce lipsă de dușmani în afara partidului, ca să existe și dușmănii interne de o asemenea amploare, exprimate într-un mod care nu face deloc cinste unui social-democrat și cu atât mai puțin unui fost ministru”, a declarat Dănuţ Andruşca pentru ziartârguneamţ.ro.

Adrian Ţuţuianu Ţuţuianu s-a apărat după apariţia în spaţiul public al acestor declaraţii afirmând că sunt înregistrări „trunchiate” din şedinţe pe care le-a avut cu primari şi consilieri judeţeni, care au fost „livrate prelucrate”, cu pasaje scoase din context.