Atacuri ironice între Ponta și Dragnea la conferința de la Târgu Jiu. Premier: După alegerile din 2016, și dacă mai sunt dorit, nu rămân. Dragnea: Ar fi cam mult totuși (VIDEO)

Atacuri ironice între Ponta și Dragnea la conferința de la Târgu Jiu. Premier: După alegerile din 2016, și dacă mai sunt dorit, nu rămân. Dragnea: Ar fi cam mult totuși (VIDEO)
Foto: stiripesurse.ro

Conferința Județeană a PSD Gorj a fost presărată cu momente haioase. Actorii principali au fost Liviu Dragnea și Victor Ponta.

În discursul său, premierul a spus că rămâne la Palatul Victoria atâta timp cât are sprijin, dar nu mai mult de sfârșitul lui 2016, până la alegerile legislative.

”După aceea, și dacă mai sunt dorit, nu rămân eu”, a spus Ponta.

”Ar fi cam mult, totuși!”, a replicat Dragnea, după care l-a bătut prietenește pe umăr pe colegul său de partid, scrie stiripesurse.ro.

Liviu Dragnea la Târgu Jiu, ironie la adresa lui Victor Ponta

Nici Ponta nu s-a lăsat mai prejos și i-a întors replica președintelui interimar al PSD. În timp ce Dragnea spunea că e posibil să nu fie ales președinte al PSD la Congres dacă nu primește 50% + 1 din voturi, Ponta a replicat: ”Căutăm o posibilitate!”, după care s-a ridicat și a plecat, lăsându-l pe Dragnea singur la conferință.

”Eu răspund!”, le-a spus președintele interimar al PSD jurnaliștilor după ce premierul s-a retras din sală.

Victor Ponta pleacă din timpul conferinței în plin discurs al lui Liviu Dragnea

Ultima oră
23:56 - O sportivă din echipa olimpică a Belarusului a refuzat să se urce în avion și a rămas pe aeroportul din Tokyo, unde fusese dusă împotriva voinței sale
23:22 - Bătaie între un grup de turiști și salvamari, în Eforie Nord. Trei persoane au ajuns la spital în urma conflictului, iar patru turiști au fost duși la audieri (VIDEO)
23:08 - Cinci adolescenți s-au înecat în râul Siret. Victimele aveau între 14 și 18 ani (VIDEO)
22:45 - Virgil Guran: Dacă rectificarea bugetară nu va fi făcută pentru toată lumea, e foarte grav / Funcțiile politice trebuie să treacă prin forul de conducere din partid (VIDEO)
22:14 - Igor Grosu, după discuția cu Ludovic Orban: „Am fost asigurat că România este gata să intensifice semnificativ susținerea Republicii Moldova cu proiecte importante”
21:56 - Un adolescent de 15 ani s-a înecat în râul Suceava, pe raza localității Milișăuți
21:35 - Trei cutremure duminică în Vaslui. Unul dintre seisme, produs în jurul orei 21, a avut o magnitudine de 4,1
21:19 - După Israel și Marea Britanie, și SUA acuză Iranul pentru atacul soldat cu moartea unui român și a unui britanic. Antony Blinken: Nu există nicio justificare pentru acest atac
20:56 - Sute de persoane au protestat la Berlin împotriva restricțiilor. Poliția germană spune că a fost „agresată și atacată”, ceea ce „a condus la utilizarea lacrimogenelor, a bastoanelor și a violenței fizice” (VIDEO)
20:27 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic. De ce este importantă mâncarea și cât de des ar trebui să mergem la dentist (VIDEO)