Băsescu: PSD-iștii lui Daddy au reuşit să bulverseze sistemul fiscal, sistemul de salarizare şi se pregătesc să facă pulbere şi sistemul de pensii

Băsescu: PSD-iștii lui Daddy au reuşit să bulverseze sistemul fiscal, sistemul de salarizare şi se pregătesc să facă pulbere şi sistemul de pensii
Foto: Digi24

PSD-iștii au reuşit să bulverseze şi sistemul fiscal din România, şi sistemul de salarizare şi se pregătesc să facă pulbere şi sistemul de pensii, a declarat Traian Băsescu. Acesta a mai spus că președintele Klaus Iohannis a procedat absolut corect când le-a chemat laconsultări pe premierul Viorica Dăncilă și pe Ministrul Muncii, Lia Olguța Vasilescu, pe tema Legii salarizării.

„Vă pot spune că, din punct de vedere constituţional, preşedintele a procedat absolut corect. Are dreptul să cheme Guvernul la consultări sau are dreptul să se ducă în şedinţa de Guvern. A preferat varianta chemării Guvernului la consultări pe o chestiune punctuală. Cred că a procedat foarte bine, a procedat constituţional în orice caz, având în vedere că, în nepriceperea lor, pesediştii lui Daddy, cu viziunea lui Daddy, au reuşit să bulverseze şi sistemul fiscal din România, şi sistemul de salarizare din România şi se pregătesc să facă pulbere şi sistemul de pensii. În condiţiile în care de mai bine de trei luni tot cârpesc la sistemul de salarizare nu am niciun fel de încredere că vor reuşi să priceapă ce au de făcut în ceea ce priveşte reaşezarea sistemului de pensii”, a susţinut Băsescu, potrivit Agerpres.

Iohannis a avut marți, la Cotroceni, discuții cu premierului Viorica Dăncilă şi ministrului Muncii, Lia Olguţa Vasilescu, privind Legea salarizării. (Detalii AICI)