Băsescu, reacție în scandalul momentului: Colegii polițistului l-au acoperit. Acolo era cangrena și acolo trebuia acționat! (VIDEO)

Băsescu, reacție în scandalul momentului: Colegii polițistului l-au acoperit. Acolo era cangrena și acolo trebuia acționat! (VIDEO)

Traian Băsescu i-a acuzat pe Liviu Dragnea și Mihai Tudose că au făcut din Poliția Română un câmp de luptă între taberele lor.

Fostul președinte a mai declarat, pentru B1 TV, că ar trebui dați afară colegii polițistului-pedofil, deoarece ei l-au acoperit.

”Bătălia e în interiorul PSD, iar câmpul de bătălie s-a mutat pe Poliție. E pentru prima dată, cred, în 28 de ani, când un partid înțelege să se răfuiască pe spinarea unei instituții atât de importante. Tudose, dacă are ceva cu Ministrul de Interne, trebuie să fie bărbat și să trimită solicitarea de revocare la Cotroceni și să închidă subiectul. Că, în acest moment, Carmen Dan e penibilă la Ministerul de Interne, e compromisă. Iar faptul că Tudose nu trimite solicitarea de revocare la Cotroceni nu face decât să afecteze grav instituția, în primul rând Poliția Română. Dan, oricât de recunoscătoare i-ar fi lui Drganea, trebuie să înțeleagă că Dragnea o folosește și el. O chestiune de demnitate ar fi să le arate celor doi bărbați că niciunul din ei nu e un bărbat politic, ci e dânsa, demisionând și lăsând-i să se certe ei direct, nu să o mai folosească pe ea ca minge de ping-pong”, a declarat Băsescu, pentru B1 TV.

Băsescu, reacție în scandalul momentului: Colegii polițistului l-au acoperit. Acolo era cangrena și acolo trebuia acționat!

#DIRECT_ONE_c1ztns#

Acesta a mai afirmat că el i-ar fi dat afară pe toți colegii polițistului-pedofil, deoarece ei l-au acoperit:

”Primul care trebuie să intervină e corpul polițiștilor, că aici, dacă observați, lucrurile s-au dus în zona politicului: Carmen Dan, executând doleanțele lui Dragnea, a vrut să folosească nenorocirea cu acest polițist pentru a destitui șeful Poliției Române, apoi s-a băgat dânsa tot pe politică, cerândul șefului Serviciului Omoruri din Poliția Capitalei să demisioneze. S-a dus pe piste false. Aici chiar șeful Poliției sau șeful Poliției Capitalei trebuia să ia măsuri imediate contra celui cale l-a folosit pe acest polițist. E acel șef de serviciu pe care pedofilul îl ducea cu mașina. Sunt și colegii lui, care l-au acoperit și au știut cine e. Acolo era cangrena și acolo trebuia acționat extrem de dur. Eu îi puneam pe toți la dispoziție și-i dădea afară din Poliție după finalizarea anchetei”.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
23:47 - Nelu Cortea și Cătălin Bordea au câștigat America Express 2023! Premiul încasat de cei doi după ce au parcurs „Drumul Aurului”
23:28 - Netanyahu l-a demis pe ministrul apărării, primul membru de top din partidul premierului israelian care a cerut oprirea reformei judiciare
23:10 - Alina Mungiu-Pippidi: Mă îndoiesc că generalul Ciucă există. Ar fi un total dezastru electoral să fie candidatul PNL la prezidențiale. Liberalii se scufundă și pentru că sunt lipsiți de orice fel de lideri (VIDEO)
22:46 - Un magazin complet digitalizat, în teste la Carrefour: „Clienții pot face cumpărăturile în 20 de secunde”
22:29 - Alina Mungiu-Pippidi: De la început, Iohannis a așteptat să i se spună de la Bruxelles ce să facă în majoritatea problemelor de politică externă (VIDEO)
22:07 - Marcel Ciolacu: PNL nu e prea confortabil în acest moment în sondajele de opinie
21:39 - Rapidistele exultă după calificarea în sferturile Ligii Campionilor: „A fost în top 3 cele mai nebune jocuri din carieră” / „Satisfacția este enormă” / „Vreau ca atât noi, cât și CSM București să ajungem în Final Four”
21:13 - Sorana Cîrstea e în optimi la Miami! Românca a reușit un nou meci mare și și-a egalat cel mai bun rezultat la turneul WTA 1000 din SUA
21:06 - Marcel Ciolacu: Aș vrea o tendință mai mare către acest patriotism economic în viitorul program de guvernare / O să venim cu o schemă de încurajare a producției de produse alimentare în România
20:39 - Expert antidrog: Traficul și consumul de droguri se împletesc cu alte fenomene infracționale grave și prezintă un pericol pentru societate / În ultimii ani, au venit intens părinții către organele de aplicare a legii (VIDEO)