Biroul de înmatriculări auto din Bârlad funcționează din nou, ‘grație efortului primarului Dumitru Boroș și asumării hotărârii de către actualul ministru al internelor, Marcel Vela’

Biroul de înmatriculări auto din Bârlad funcționează din nou, 'grație efortului primarului Dumitru Boroș și asumării hotărârii de către actualul ministru al internelor, Marcel Vela'

Vești bune pentru bârlãdeni din parteaPrimăriei. O nouă reușită a edilului Dumitru Boroș. Biroul de înmatriculări auto funcționează din nou.

“Grație efortului primarului Dumitru Boroș și asumării hotărârii de către actualul ministru al internelor, Marcel Vela, din data de 21 septembrie 2020, la sediul Poliției municipale Bârlad funcționează biroul de înmatriculări auto”, transmite instituția într-o postare pe contul oficial de Facebook al PNL filiala Bârlad.

Biroul de înmatriculări Bârlad se mută din data de 1 octombrie

În comunicat se precizează că începând de luna viitoare, biroul de înmatriculări se mută, dar nu a fost stabilit cu exactitate locația.

“După data de 1 octombrie 2020, biroul va funcționa intr-o altă locație, respectiv fostul sediu al poliției locale, din strada George Enescu sau în incinta Centrului de afaceri Tutova.

Stabilirea locației se va face după analizarea cu factorii responsabili a viabilității acesteia”, transmit reprezentanții municipiului.

Biroul de înmatriculări auto din Bârlad funcționează din nou

Comandat: Partidul National Liberal – Filiala Teritoriala Vaslui
Realizat: ANCORE MEDIA SRL
Cod AEP 21200012

Ultima oră
12:31 - Ludovic Orban: PNL a reușit să învingă ciuma roșie. Cea importantă decizie strategică a fost cea din 2018, când am stabilit clar – Candidatul la președinție e Klaus Iohannis, candidatul la funcția premier e liderul PNL
11:59 - Kelemen Hunor: Putem să avem dispute, dar să nu renunţăm la parteneriat. Să trecem peste neînţelegerile şi orgoliile personale (VIDEO)
11:43 - Klaus Iohannis: Nu există niciun motiv ca premierul să fie demis sau să-și dea demisia / Guvernarea nu e un loc în care unii parteneri se confruntă de parcă ar fi pe rețelele sociale, iar când apare primul impas își iau lucrurile și pleacă (VIDEO)
11:28 - MAE: Românii nu vor mai putea să intre în Marea Britanie cu buletinul din octombrie 2021
11:12 - Klaus Iohannis, la congresul PNL: Sub scuza confruntării democratice firești nu se pot ascunde atacurile la persoană / Cu atât mai mult când premierul și miniștrii liberali sunt atacați din toate părțile, PNL ar trebui să-i susțină (VIDEO)
11:01 - Raluca Turcan: Mă interesează ca votul să fie corect, iar PNL să livreze rezultate bune. Trebuie să iasă un premier întărit din acest congres (VIDEO)
10:49 - Surse: Mai mulți liberali din echipa lui Ludovic Orban ar fi început să rupă perdelele care ar fi secretizat votul la congres
10:30 - CONGRES PNL | Florin Cîțu, despre cei care protestează: „Și AUR, și USR, și PSD sunt în Opoziție, asta face Opoziția” (VIDEO)
10:28 - Ludovic Orban: Am convingerea că voi câștiga. Se alege între cel care a provocat criza guvernamentală și omul care vine cu soluția (VIDEO)
10:19 - Emil Boc: Liberalii au de ales între un președinte de partid cu un anumit bagaj și un premier cu anumite perspective / Nu am discutat despre reîmpărțirea portofoliilor, important e ca USR PLUS să revină la masa negocierilor (VIDEO)