Biroul de înmatriculări auto din Bârlad funcționează din nou, ‘grație efortului primarului Dumitru Boroș și asumării hotărârii de către actualul ministru al internelor, Marcel Vela’

Biroul de înmatriculări auto din Bârlad funcționează din nou, 'grație efortului primarului Dumitru Boroș și asumării hotărârii de către actualul ministru al internelor, Marcel Vela'

Vești bune pentru bârlãdeni din parteaPrimăriei. O nouă reușită a edilului Dumitru Boroș. Biroul de înmatriculări auto funcționează din nou.

“Grație efortului primarului Dumitru Boroș și asumării hotărârii de către actualul ministru al internelor, Marcel Vela, din data de 21 septembrie 2020, la sediul Poliției municipale Bârlad funcționează biroul de înmatriculări auto”, transmite instituția într-o postare pe contul oficial de Facebook al PNL filiala Bârlad.

Biroul de înmatriculări Bârlad se mută din data de 1 octombrie

În comunicat se precizează că începând de luna viitoare, biroul de înmatriculări se mută, dar nu a fost stabilit cu exactitate locația.

“După data de 1 octombrie 2020, biroul va funcționa intr-o altă locație, respectiv fostul sediu al poliției locale, din strada George Enescu sau în incinta Centrului de afaceri Tutova.

Stabilirea locației se va face după analizarea cu factorii responsabili a viabilității acesteia”, transmit reprezentanții municipiului.

Biroul de înmatriculări auto din Bârlad funcționează din nou

Comandat: Partidul National Liberal – Filiala Teritoriala Vaslui
Realizat: ANCORE MEDIA SRL
Cod AEP 21200012