Angajatele Camerei Deputaților au cărat mobilă nouă în biroul deputatului PSD ”Mitralieră” Rădulescu. „Cea veche mirosea urât!” (VIDEO)

Angajatele Camerei Deputaților au cărat mobilă nouă în biroul deputatului PSD ''Mitralieră'' Rădulescu. Cea veche mirosea urât! (VIDEO)
Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Personalul care se ocupă de curățenia și întreținerea Camerei Deputaților a fost solicitat să transporte mobilă în noul birou al deputatului PSD Cătălin „Mitralieră” Rădulescu, recent numit Chestor al Camerei.

Femeile au transportat scaune, birouri și dulapuri și s-au plâns mereu de greutatea mobilei. De dimineață, s-a zugrăvit și s-au schimbat covoarele, a susținut deputatul Adrian Prisnel, care a și postat pe Facebook un clip cu angajatele care se chinuie să care mobila.

„Toată investiția e făcută pe banii mei. Nu-mi plăcea nici mobilierul, nu-mi plăceau nici tablourile. Mobilierul e vechi, miroase urât. Treaba mea cât m-au costat! Nu a făcut Camera Deputaților niciun fel de investiție”, a susținut Cătălin Rădulescu, pentru Realitatea TV.

Rădulescu are o condamnare definitivă la un an şi şase luni de închisoare cu suspendare pentru dare de mită şi efectuare de operaţiuni financiare ca acte de comerţ, incompatibile cu funcţia.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Urmăriți B1TV.ro și pe