Cine a condus mitingul PSD de la Craiova: Olguța ”LOV”, fondatoarea PRM, partidul lui Vadim, cel care l-a făcut albie de porci pe Rege (VIDEO)

Cine a condus mitingul PSD de la Craiova: Olguța ”LOV”, fondatoarea PRM, partidul lui Vadim, cel care l-a făcut albie de porci pe Rege (VIDEO)

Face ce face, dar la miting nu renunţă! PSD a scos oamenii în strada la Craiova, pretextul fiind omagierea Regelui Mihai. Câteva mii de persoane au participat la miting, în fruntea acestora aflându-se ministrul Muncii, Lia Olguța Vasilescu, fost primar al Craiovei.

Cine a condus mitingul PSD de la Craiova: Olguța ”LOV”, fondatoarea PRM, partidul lui Vadim, cel care l-a făcut albie de porci pe Rege

#DIRECT_ONE_89e0xp#

Surprinzător este faptul că atitudinea de acum a Olguței Vasilescu intră în mare contradicție cu convingerile pe care aceasta le afișa în urmă cu câțiva ani. Asta pentru că, la începutul anilor 2000, cea supranumită de colegi ”LOV”, în acea perioadă, era membră activă a Partidului România Mare, condus de Corneliu Vadim Tudor, cel care a lansat mai multe atacuri extrem de dure la adresa Regelui Mihai.

În anul 2000, Olguța Vasilescu avea 26 de ani și era deja era deputat PRM de Dolj. De fapt, era chiar membru fondator al PRM, încă din anul 1991, după cum ea însăși a confirmat în cadrul unui interviu acordat lui Marius Tucă.

De-a lungul timpului, Regele Mihai a fost ținta a numeroase atacuri ale liderului PRM.

Tribunul l-a numit ”strigoi” pe fostul suveran și s-a arătat indignat de declarațiile acestuia în spațiul public.

”Ce ne facem cu strigoiul Mihai Bâl-Bâl, care dă iar târcoale României? Într-un interviu acordat postului de radio «Vocea Americii», bătrânul handicapat i-a reproşat lui Corneliu Coposu că nu şi-a ţinut angajamentul şi nu-l poate instala pe tron. Măi, frate, dar şi dacă încercaţi vreo răzmeriţă dacă n-o să vă facă piftie muncitorii şi gospodinele să nu-mi spuneţi mie «cuţu»”, declara Vadim Tudor.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
00:35 - România ar putea intensifica forajele în apele de mare adâncime din Marea Neagră, din cauza creşterii preţului la gaze
00:04 - Guvernul a lansat sistemul Ro-ALERT „Copil dispărut”. Populația va fi anunțată despre dispariția minorilor
23:55 - Rusia, la un pas de incapacitate de plată. Decizia fără precedent anunțată de trezoreria SUA
23:54 - Spania a anunțat că va cumpăra vaccinuri și antivirale, după ce a înregistrat 59 de cazuri de variola maimuței
23:54 - Sorana Cîrstea sare în apărarea colegilor ruși: „Ce a făcut Wimbledon arată zero umanitate”
23:28 - Iulian Paraschiv (Agenția Națională pentru Romi), despre noul ajutor pentru pensionari: Guvernul ar fi dorit să dea mai mult, dar ne raportăm la resursele pe care le avem. Crizele actuale impun măsuri de moment (VIDEO)
23:13 - Belarus recunoaște că furnizează arme Rusiei. Oficial de la Minsk: „Desfășurăm lucrări de cercetare și dezvoltare, inclusiv luând în considerare experiența evenimentelor din Ucraina”
23:00 - Nelu Varga, replică acidă după declarațiile ironice ale lui Dan Șucu, noul finanțator al Rapidului: „Dacă nu ştie cine e ‘domnul Varga’, îi recomand să o întrebe pe soţia dânsului”
22:55 - Erdogan va accepta cererile Suediei și Finlandei de aderarea la NATO doar atunci când preocupările legate de securitate ale Turciei sunt satisfăcute
22:43 - „E culmea tupeului!”. Conducerea Consiliului Concurenței insistă să-și asigure protecție de la SPP, acuză deputatul PSD Radu Cristescu