Corina Creţu, întrebată dacă demisionează din PSD: „Nu mă gândesc la ora actuală decât la a-mi îndeplini mandatul”

Corina Creţu, întrebată dacă demisionează din PSD: Nu mă gândesc la ora actuală decât la a-mi îndeplini mandatul

Comisarul european Corina Creţu se află într-un război deschis cu partidul care a propulsat-o la Bruxelles, PSD! Deşi a anunţat că va da formaţiunea în judecată, cât şi pe Codrin Ştefănescu, pentru atacurile repetate la adresa sa, aceasta susţine că nu se gândeşte să demisioneze din PSD.

”Am răspuns emoțional acestor atacuri, care sunt extrem de nedrepte. Mi se pare trist faptul că nu există argumente. Nu mă gândesc, la ora actuală, să îmi dau demisia. Nu știu de ce mă atacă, poate sunt niște calcule politice. Am fost numită trădătoare de țară.”, a spus Corina Crețu.

„Nu, nu mă gândesc la ora actuală decât la a-mi îndeplini mandatul”, a adăugat Corina Creţu când a fost întrebată despre demisie.

Corina Creţu a reproşat în repetate rânduri autorităţilor de la Bucureşti întârzierea în a trimite proiecte pe fonduri europene arătând că Bruxellesul este pregătit să dea bani României dar trebuie ca autorităţile române să facă ceva pentru a îi contracta. În schimb, Liviu Dragnea şi Guvernul au anunţat că preferă parteneriatul public-privat în dauna fondurilor europene.

Deşi în 2014 a deschis lista de europarlamentare a PSD şi a ajuns apoi comisar european, Corina a lăsat să se înțeleagă că nu o va mai pune pe lista PSD pentru alegerile din 2019.

Ultima oră