Crin Antonescu, despre Dan Voiculescu: Trebuie să fii profund nerușinat ca să dai o declarație profund nerușinată

Crin Antonescu, despre Dan Voiculescu: Trebuie să fii profund nerușinat ca să dai o declarație profund nerușinată
Foto: evz.ro

Liderul PNL, Crin Antonescu, a afirmat, cu privire la declarațiile lui Dan Voiculescu, că trebuie ”să fii profund nerușinat ca să dai o declarație profund nerușinată”, relatează HotNews.

Totodată, Antonescu a precizat că Voiculescu nu are calitatea de a îi reproșa o apropiere de președintele Traian Băsescu, mai ales că nu există motive pentru asemenea acuzații.

Am făcut o alianță acum doi ani, la care eu țin în continuare, iar dacă a avut loc un schimb de replici a avut loc pentru că domnul Voiculescu nu are nici motive nici calitatea să îmi reproșeze mie o apropiere de Traian Băsescu”, a afirmat liderul liberal.

Dacă domnul Băsescu și doamna Udrea s-au hotărât să îmi dea certificat de dreapta și mie și să discute ipoteza că aș putea fi un candidat susținut, asta nu însemană reciprocitate. Cred că este destul de străveziu de ce spun aceste lucruri. Iar dacă eu nu mă năpustesc la ocări, nu înseamnă că îi cred”, a precizat Antonescu.

Dan Voiculescu a acuzat, sâmbătă, PNL că ar avea atitudini imorale față de PSD și că ar dori să se împrietenească cu Partidul Democrat Liberal și președintele Traian Băsescu. (Detalii AICI)

Crin ii da replica lui Voiculescu