Crin Antonescu, discurs banal citit de pe foaie despre parteneriate strategice, în fața diplomaților (VIDEO)

Crin Antonescu, discurs banal citit de pe foaie despre parteneriate strategice, în fața diplomaților (VIDEO)

Visează la funcţia de preşedinte al ţării, adică să reprezinte România în afara ţării. Un banal discurs însă, ce-i drept în fața diplomaţilor, i-a dat bătăi de cap şi a trebuit să fie citit de pe o foaie. Vorbim despre liderul PNL, Crin Antonescu, care a încercat să convingă publicul că are cunostinţe despre parteneriate strategice şi relaţii speciale, dar tot ce a reuşit să facă a fost să-i adoarmă pe unii ascultători.

„Dumneavoastră cei care reprezentați dimplomatic România şi vorbiți în numele ei, la fel ca și noi, cei care o reprezentăm politic, cred că avem datoria de a avea un mesaj coerent şi comun pe care să-l purtăm peste tot în lume”, a spus liderul PNL.

Nu la fel de coerent a fost însă şi discursul lui Crin Antonescu, citit tot timpul, de pe foaie.

„În primul rănd, România se definește în lume prin acordurile la care este parte și ma refer aici, în primul rând, la statutul său de membru al UE , NATO, şi la parteneratul stategic cu SUA”, a mai spus Antonescu.

Preşedintele Senatului mai dă încă o pagină şi le vorbeşte diplomaţilor despre parteneriatele strategice.

„Asigurarea liberei circulații a forței de muncă prin aderarea la Schenghen, dezvoltarea strategiilor pentru Marea Neagră, realizarea obiectivelor mecanismelui de cooperare și verificare prin susținerea procesului de extindere a UE”, a continuat liderul USL.

Nu știm dacă diplomaţii au înţeles ce a vrut să spună Crin Antonescu, dar cu siguranţă au remarcat faptul că discursul acestuia avea cinci pagini.

Antonescu, discurs banal citit de pe foaie în fața diplomaților

Embed: