Cristian Boureanu (PDL): „Am depus plângere penală împotriva lui Liviu Dragnea (PSD). Mai multe persoane au votat ilegal în București”

Cristian Boureanu (PDL): „Am depus plângere penală împotriva lui Liviu Dragnea (PSD). Mai multe persoane au votat ilegal în București”

Vicepreședintele PDL Cristian Boureanu a anunțat duminică faptul că PDL a depus plângere penală împtoriva secretarului PSD Liviu Dragnea, pentru că ar fi cerut în mod abuziv mai multor președinți ai unor secții de votare din Teleorman să-i raporteze prezența la vot din oră în oră.

„Am depus plângere la Parchet împotriva lui Liviu Dragnea. A cerut ilegal ca toti președinții de la secțiile de votare să-i raporteze din oră în oră prezența la vot în judetul Teleroman. Avem plângeri făcute pentru că există sms false semnate Traian Băsescu care îndeamnă la vot”, a spus democrat liberalul.

Acesta a mai precizat că mai multe persoane au votat ilegal în mai multe sectoare din București, deși au domiciliul în alt sector și nu au viză de flotant.

„Așa cum am anticipat, asistăm la cea mai mare fraudă electorală după 1990. Am identificat mai multe incidente. În Teleorman, un cetățean a băgat 50 de bultine de vot în urnă. În Mehedinți, altul a băgat 21 de buletine în urnă. Până la ora 10:00, mai multe persoane au votat ilegal în mai multe sectoare din București, deși au domiciliul în alt sector și nu au viză de flotant. Vom depune plângere la Parchet și vor fi urmăriți la toate secțiile din țară, pentru a identifica votul multiplu”, a mai spus Boureanu.

Vezi AICI alte incidente raportate la nivel național.

Boureanu: Mai multe persoane au votat ilegal în București

Embed: " />
Urmăriți B1TV.ro și pe