Cristian Buşoi, vicepreședinte PNL: „Ideea că Alianța Vestului se rupe de România, o gargară naționalistă a patrihoților PSD”

Cristian Buşoi, vicepreședinte PNL: Ideea că Alianța Vestului se rupe de România, o gargară naționalistă a patrihoților PSD

Vicepreședintele liberal Cristian Bușoi condamnă intoxicarea lansată de PSD imediat după semnarea de către primarii din Timișoara, Cluj-Napoca, Arad și Oradea a Alianței Vestului, iniațivă prin care se doreşte atragerea de fonduri europene pentru dezvoltarea economică a zonei de Vest a ţării.

Acesta numește manipularea lansată de PSD că „ar fi o inițiativă de desprindere de țară” drept „o gargară naționalistă a patrihoților PSD”.

„Dacă în afară de modificarea Legilor Justiției ar mai avea și altceva în cap, Guvernul PSD ar băga de seamă că Ungaria vine cu autostrada făcută pe bani europeni la granița cu România și din România începe drumul județean”, atrage atenția Cristian Bușoi.

Redăm mai jos integral comunicatul de presă al liberalului Cristian Bușoi:

Gargara naționalistă a PSD a scos o nouă intoxicare: Alianța Vestului, inițiativa primarilor liberali Boc, Robu, Bolojan și Falcă pentru atragere de fonduri europene și investiții locale, ar însemna desprinderea de țară.

Pentru că vor investiţii publice şi infrastructură, Clujul, Timişoara, Bihorul şi Aradul se rup de România, după mintea propagandei PSD. Noroc cu Bucureştiul că rămâne pe loc, blocat în trafic, cu Șoseaua de centură aprig disputată între dna Firea și dl Dragnea.

După capul pesediștilor, cine se opune ideii de a da pe apa sâmbetei toată perioadă de creștere economică, secând investițiile publice și irosind banii pe consum și importuri, se desprinde de România.

Dacă în afară de modificarea Legilor Justiției ar mai avea și altceva în cap, Guvernul PSD ar băga de seamă că Ungaria vine cu autostrada făcută pe bani europeni la granița cu România și din România începe drumul județean.

Alianța Vestului este alianța unor primari liberali, sătui să aștepte de la guvernul PSD să facă investiții publice și poate deveni oricând și la fel de bine și Alianța Estului și Alianța Sudului, pentru că probleme mai grele chiar decât în vestul țării sunt în Moldova.

În România lui Dragnea și Dăncilă, românii din toate județele pleacă din România în țări europene care au și autostrăzi și investiții publice și locuri de muncă mai bine plătite și în care există o bună judecată a politicilor economice, nu creșteri haotice de salarii și pensii înghițite de creșteri de prețuri.