Cristian Tudor Popescu, atacă doar pe Facebook, de frica CNA: „Călin Anton Popescu Tăriceanu – Cur Pictat”

Cristian Tudor Popescu, atacă doar pe Facebook, de frica CNA: Călin Anton Popescu Tăriceanu – Cur Pictat
Foto: Cristian Tudor Popescu / Facebook

Cristian Tudor Popescu a ieşit cu un atac dur la adresa liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu. Într-o emisiune la Digi24, gazetarul l-a numit pe preşedintele Senatului „cur pictat”.

„La europarlamentare… Nu vedeți că ăștia n-au dat doi bani în campania asta? De ce sunt ei acum uluiți, PSD-ALDE împreună cu acel ăsta, cum îl cheamă, cur pictat ăsta… cum îl cheamă?”, a afirmat CTP la Digi24, înainte ca moderatul să îl oprească şi să îi ceară să nu spună numelui celui la care se referă.

Cu toate acestea, Cristian Tudor Popescu nu s-a lăsat şi a revenit pe Facebook şi a explicat clar următoritorilor că cel pe care l-a numit „cur pictat” este Călin Popescu Tăriceanu.

„Cur Pictat – cin` să fie, cin` să fie?

La Digi24, l-am numit pe un politician din coaliția PSD-ALDE Cur Pictat. Nu i-am mai spus numele în emisiune, pentru că m-a oprit domnul Prelipceanu – înțeleg, se putea sesiza CNA, cel plin de fani PSD-ALDE. Ulterior, am fost întrebat cine e personajul, unii ghicind pe loc răspunsul. Ca să n-avem vorbe de scădere la proces, o zic cu nume și „pronume”, ca Madamdan: Călin Anton Popescu Tăriceanu – Cur Pictat”, a scris CTP pe Facebook.