Barna (USR): Dacă persoanele cu probleme penale conduc țara, mesajul pe care îl dăm tinerilor e că în România nu ai nicio șansă de a te dezvolta ca persoană onestă și competentă (VIDEO)

Barna (USR): Dacă persoanele cu probleme penale conduc țara, mesajul pe care îl dăm tinerilor e că în România nu ai nicio șansă de a te dezvolta ca persoană onestă și competentă (VIDEO)
Foto: Captură B1 TV

E o consecvenţă în PSD: dacă nu ai dosar penal, nu te califici – așa a comentat președintele USR informația că Darius Vâlcov, condamnat în primă instanță la 8 ani de închisoare, a plecat din Guvern, dar a venit Remus Borza, condamnat definitiv la 1 an de închisoare cu suspendare pentru conflict de interese.

Dan Barna a declarat, pentru B1 TV, că România nu are nicio șansă dacă oamenii competenți și onești nu-și vor face curajul să intre în politică.

”În PSD e o frumoasă ascendență politică, să zic așa. Borza e fix în aceeași linie cu Vâlcov. E o consecvență la PSD: dacă nu ai dosar penal, nu te califici.

E o chestiune de moralitate…

De fapt, e un mesaj pe care alianța USR-PLUS îl dă constant României. Dacă noi dăm modelul că persoanele cu probleme penale, condamnate, conduc România și ele sunt dezideratul de urmat, ca să spun așa, pentru tineri sunt două mesaje: fie că trebuie să o ia pe calea hoției, și atunci ne distrugem tânăra generație, fie că trebuie să plece din țară, și atunci ne alungăm tânăra generație. Oricum o luăm, mesajul pe care îl dăm tinerilor e că în România nu ai nicio șansă de a te dezvolta ca persoană onestă și competentă.

De aceea Alianța USR-PLUS exact asta spune: dacă nu reintroducem oameni cu cariere, cu experiență, cu diplome reale, adică oameni competenți și onești, nu avem nicio șansă. De asta invităm oamenii să se implice în politică!”, a declarat președintele USR, Dan Barna, pentru B1 TV.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Tags:
Ultima oră
00:08 - Olivia Steer, ironizată de Dana Rogoz: „A venit din nou acea perioadă specială a anului când port roz și când anunț femeile cât de importantă e prevenția”
23:52 - Ce spune Andreea Esca dacă fiica ei, Alexia Eram, ar avea o relație cu manelistul Tzancă Uraganul
23:48 - Rareș Bogdan: E o rușine că nu reușim să fim furnizori de materie primă, cereale, făină, carne / Economic, Florin Cîțu a făcut lucruri excepționale (VIDEO)
23:15 - Florin Cîţu, întrebat dacă este responsabil de eşecul campaniei de vaccinare: Nu sunt firmă de advertising
23:13 - Rareș Bogdan: Ne bazăm că USR PLUS va înțelege după congrese că noi nu avem motiv să renunțăm la Florin Cîțu și vor continua / Nu vor să rămână exclusiv într-o revoluție continuă ca Che Guevara în America de Sud (VIDEO)
22:43 - Mutarea momentului în televiziune: Florin Călinescu a semnat cu Prima TV. A fost anunţat oficial
22:28 - Rareș Bogdan: Ludovic Orban a afirmat într-o discuție în Modrogan că nu va sta piatră pe piatră și că nu va fi o bătălie de idei, ci va fi un adevărat război civil pe care o să îl declanșeze (VIDEO)
22:18 - Florin Cîțu: „Vaccinarea obligatorie ar trebui să fie ultima soluție. Susțin testarea obligatorie pentru unele categorii profesionale, pe cheltuială proprie”
22:07 - Ludovic Orban, despre Florin Cîțu: Eu sunt de 31 de ani în PNL și i-am votat și derogarea ca să candideze, iar lui nici nu i s-a uscat bine cerneala pe adeziune și hotărăște el când și cum iese din politică Ludovic Orban!? Nu îi e rușine un pic!? (VIDEO)
21:50 - Ludovic Orban: „Klaus Iohannis nu poate constituțional și moral să intervină în competiția internă a PNL. Nu e adevărat că relația mea cu președintele s-a răcit”