Dan Șova: E necesar ca Liviu Dragnea să facă un pas în spate în acest moment (VIDEO)

Dan Șova: E necesar ca Liviu Dragnea să facă un pas în spate în acest moment (VIDEO)

Senatorul PSD Dan Șova cere demisia lui Liviu Dragnea din funcția de președinte executiv al partidului, în urma eșecului de la prezidențiale, având în vedere că el a fost șeful de campanie al lui Victor Ponta.

„Nu cred că alegerile au fost pierdute de liderii din teritoriu, este o problemă mai specială. Cred că un pas în spate al domnului Dragnea este necesar în acest moment. De asta e un director de campanie, ca să-și asume răspundere. în mod evident această campanie a fost pierdută în primul rând din vina domniei sale, pentru că a fost șef de campanie”, a afirmat Dan Șova, în fața sediului formațiunii.

În ceea ce privește o eventuală ieșire de la guvernare a PSD, Dan Șova a afirmat: „Nu sunt de acord cu acest lucru pentru că în măsura în care acceptăm votul pentru președinte, guvernul funcționează în baza votului pe care l-a primit la urne. Ieșirea de la guvernare nu o văd ca fiind fezabilă. Mi s-a părea firesc să guvernăm până în 2016”.

În luna octombrie, Dan Șova a fost pus sub urmărire penală pentru trafic de influenţă, după ce ar fi acceptat, la solicitarea deputatului Viorel Hrebenciuc, să iniţieze o propunere legislativă privind amnistia şi graţierea unor pedepse, pentru ca deputatul să nu execute o eventuală condamnare. În acest dosar este urmărit penal și Viorel Hrebenciuc, aflat în arest preventiv. (Detalii AICI)

Dan Șova: Dragnea să facă un pas în spate

Ultima oră
00:20 - Explicații oficiale pe subiectul „gen” în loc de „sex” în cartea electronică de identitate. Ce spun reprezentanții Ministerului de Interne (VIDEO)
23:55 - Medicul Cristian Oancea: Comunicarea cu privire la imunizarea împotriva COVID-19, mai importantă ca restricțiile pentru persoanele nevaccinate (VIDEO)
23:49 - RISE Project: Autoritatea Electorală Permanentă, instituția care organizează și supraveghează procesul electoral, capturată de o grupare consolidată după o tentativă de omor
23:32 - Beatrice Mahler, despre persoanele care refuză imunizarea: Teama de vaccin și efectele secundare este mai mare ca teama de boală (VIDEO)
23:17 - Ioana Constantin (PMP): Cioloș are probleme serioase cu memoria politică. Certa UDMR că nu vor alegeri locale în două tururi, ca și când în 2016 n-a scos chiar el, noaptea ca hoții, acest lucru din programul de guvernare
22:54 - Grav accident rutier în Teleorman. Opt persoane au fost rănite și alte două au decedat. Planul roșu de intervenție, activat
22:52 - Sorin Cîmpeanu a explicat de ce a renunțat la modificările vizând CNATDCU / Despre acuzația că plagiatorii ar fi fost favorizați: „Faptul că aceste acuze devin virale nu înseamnă că ele capătă și valoare de adevăr” (VIDEO)
22:34 - Grindină și furtuni puternice în Galați și în Brăila. Zeci de copaci au distrus autoturisme, vântul a smuls acoperișul unui bloc și l-a aruncat pe o mașină
22:16 - Sorin Cîmpeanu, despre schimbările în structura anului școlar: Voi susține nevoia de extindere a perioadei de cursuri (VIDEO)
21:58 - Dezastru la Titularizare. Sorin Cîmpeanu: Am avut 34.000 de candidați, doar 11.000 au luat peste 7. Au fost 15 note de 1. Avem probleme și cu profesorii corectori – 97% din note au fost schimbate după contestații (VIDEO)