Viorica Dăncilă: Am supus votului rămânerea la guvernarea. Cu o singură excepţie, toţi au votat pentru (VIDEO)

Viorica Dăncilă: Am supus votului rămânerea la guvernarea. Cu o singură excepţie, toţi au votat pentru (VIDEO)
Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Premierul Viorica Dăncilă a anunţat, în declaraţia de după Comitetul Executiv al PSD de marţi seară, că în cadrul şedinţei s-a votat pentru rămânerea partidului la guvernare, iar cu excepţia unui social-democrat toţi au votat pentru ca PSD să păstreze guvernarea.

„Am supus votului rămânerea la guvernarea. Cu o singură excepţie, toţi colegii au considerat că nu trebuie să amestecăm votul de la parlamentare cu cel de la europarlamentare şi trebuie să ne menţinem guvernarea pentru că am dezamăgi pe cei care ne-au votat în 2016 şi ne-au ajutat să avem o majoritatea în Parlamentul naţional”, a anunţat Viorica Dăncilă.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

De asemenea, Viorica Dăncilă a anunţat şi patru numiri pe locuri vacante în Guvernul României, respectiv Ana Birchall la Justiţie, Titus Corlăţean vicepremier, Roxana Mînzatu la Fonduri Europene şi Natalia Intotero la Ministerul pentru Românii de Pretutindeni. (Detalii AICI)

Cât priveşte organizarea unui Congres în care să fie votat noul preşedinte al PSD după condamnarea lui Liviu Dragnea la puşcărie, cât şi candidatul partidului pentru alegerile prezidenţiale, Dăncilă a precizat că aceasta va avea loc în luna iunie.