Deputatul în chiloţi, Cătălin Rădulescu, RECIDIVEAZĂ! PSD-istul JIGNEȘTE din nou jurnaliștii: "Te-a făcut mă-ta proastă! Tu dacă mai continui mult cu asta, ţi-o iei!"

Deputatul în chiloţi, Cătălin Rădulescu, RECIDIVEAZĂ! PSD-istul JIGNEȘTE din nou jurnaliștii: "Te-a făcut mă-ta proastă! Tu dacă mai continui mult cu asta, ţi-o iei!"

Deputatul PSD Cătălin Rădulescu recidivează. La nici 24 de ore după ce a fost reales parlamentar pe listele filialei din Argeș, în cadrul unei conferințe de presă, acesta a jignit o jurnalistă locală.

„Te-a făcut mă-ta proastă! Eşti o incultă!“, a răbufnit Rădulescu atunci când Liliana Costache, de la site-ul institutiilestatului.ro, l-a întrebat pe senatorul Șerban Valeca, șeful PSD Argeș, dacă rezultatul obţinut de partid în județ a fost afectat cumva de condamnarea deputatului Cătălin Rădulescu cu doar 6 zile înainte de votare, scrie Adevărul.

După încheierea conferinţei de presă, deputatul Cătălin Rădulescu a abordat-o, în prezenţa mai multor jurnalişti, pe ziarista Liliana Costache.

"Tu dacă mai continui mult cu asta, ori ţi-o iei, ori te dau în judecată! Eşti o proastă!"

Jurnalista i-a replicat: ”Aşa o fi! Oi fi proastă, dar nu condamnată!”. Moment în care deputatul Cătălin Rădulescu a izbucnit din nou: "Te-a făcut mă-ta proastă! Eşti o incultă", după care l-a băgat adus în discuţie şi pe Liviu Dragnea, preşedintele PSD: "De ce nu îl întrebi aşa şi pe Liviu? Şi el e condamnat!". Jurnalista i-a răspuns: "Dragnea e condamnat pentru alte fapte, nu ca dumneavoastră!". Deputatul Cătălin Rădulescu a plecat nervos, fără să mai facă alte comentarii, scrie sursa citată.

Nu este pentru prima oară când deputatul Cătălin Rădulescu jigneşte jurnalişti.

”Jegurile şi Securiştii se uită la Greşelile Gramaticale care apar uneori din cauza neatenţiei şi stării în care eşti. Nu dau doi bani pe aceste jeguri, sunteţi zero pentru mine, jurnalişti de doi bani, nu vă datorez nimic, voi îmi datoraţi mie pentru că puteţi scrie şi vorbi liber pentru că mi-am riscat eu viaţa la Revoluţie pentru voi jegurilor”, i-a transmis deputatul unui alt jurnalist local, într-un mesaj privat (ortografia aparţine autorului). (DETALII AICI)

Mesajul a fost distribuit ulterior de redactorul-şef al site-ului epitesti.ro pe Facebook.

Rădulescu s-a mai remarcat și prin pozele care circula pe Internet, cu el în chiloți, stând în pat.