Discursul lui Klaus Iohannis, acoperit de susținătorii lui Ludovic Orban. Ce s-a scandat (VIDEO)

Discursul lui Klaus Iohannis, acoperit de susținătorii lui Ludovic Orban. Ce s-a scandat (VIDEO)

Susținătorii lui Ludovic Orban, prezenți sâmbătă la Congresul PNL, s-au dovedit foarte vocali. Aceștia au scandat numele actualului lider liberal în timpul declarațiilor făcute de politicienii și nu s-au oprit pe tot parcusul președientelui Klaus Iohannis.

Deși nu sunt cei mai numeroși delegați, sunt foarte gălăgioși, în timp ce tabăra lui Cîțu, deși e mai numeroasă, scandează rar și fără intensitate.

Văd că sunteți energizați, așa e bine, dar la final, trebuie să fim o echipă!“, a încercat președintele României să potoleacă mulțimea, fără succes, însă.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Președintele și-a continuat discursul, în ciuda vocilor care îl acopereau.

„Dragi liberali, vă văd hotărâți și știu că vă doriți cu toții un singur lucru – ca România să câștige, să fe condusă de un Guvern în care forța motrice e PNL. E imperativ să depășim cât mai repede actuala criză. Această guvernare trebuie să continue, pentru că nu există niciun motiv real ca premierul să fie demis sau să-și dea demisia. Cu atât mai mult când premierul și miniștrii liberali sunt atacați din toate părțile, întregul PNL ar trebui să dea dovadă de solidaritate și să-i susțină cu toate forțele”, a mai spus Klaus Iohannis. 

Numele lui Orban a fost strigat chiar și atuni când a vorbit Florin Cîțu.