Dragnea: Nu am avut de gând şi nu am să-l schimb pe premier; vom vedea dacă în urechea unor miniştri ciripesc alte păsărele

Dragnea: Nu am avut de gând şi nu am să-l schimb pe premier; vom vedea dacă în urechea unor miniştri ciripesc alte păsărele

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a afirmat, marţi, la un post TV, că nu intenţionează să-l schime din funcţie de premierul Sorin Grindeanu, însă a spus că se va afla în curând dacă ”în urechea unor miniştri ciripesc alte păsărele trimise de anumite instituţii”, scrie News.ro.

Întrebat dacă intenţionează să-l înlocuiască din fruntea Guvernului pe Sorin Grindeanu, Liviu Dragnea a răspuns: ”N-am avut de gând şi nu am de gând să-l schimb pe premierul Grindeanu”.

Dragnea a spus că mai importantă este respectarea programului de guvernare astfel încât măsurile sociale să fie completate de cele generatoare de creştere economică, iar evaluarea miniştrilor se va face în funcţie de modul în care a fost implementat programul. El a mai precizat că există deja întârzieri faţă de programul stabilit în programul de guvernare, dând exemplul Fondului Suveran de Investiţii, al Legii prevenţiei şi al Legii start-upurilor.

Întrebat dacă are o problemă cu premierul Grindeanu, Dragnea a răspuns negativ. Întrebat dacă Sorin Grindeanu are o problemă cu el, Dragnea a spus: ”N-am de unde să ştiu. Teoretic, n-ar trebuie să aibă, dar nu am de unde să ştiu. Eu vorbesc în ce mă priveşte pe mine (…) Aflu de la televizor că sunt tensiuni între mine şi premierul Grindeanu. Nu sunt tensiuni, n-are de ce să fie tensiuni. Sper să rămână sau să revină strict pe problemele de guvernare.”

În ce priveşte o eventuală remaniere, preşedintele PSD a spus că nu-şi doreşte neapărat schimbarea unui ministru, subliniind că el nu a vorbit vreodată de remaniere.