Dragnea nu știe ce proiecte o recomandă pe Viorica Dăncilă pentru funcția de premier

Dragnea nu știe ce proiecte o recomandă pe Viorica Dăncilă pentru funcția de premier
Foto: nineoclock.ro

Liviu Dragnea a susținut că Viorica Dăncilă este propunerea PSD pentru funcția de premier, deoarece este europarlamentar din 2009, este respectată la Bruxelles, are relații bune cu oficialii Comisiei Europene și ne poate ajuta pe toți, inclusiv pe președintele Klaus Iohannis, să ne pregătim pentru a prelua președinția Consiliului UE.

Însă, întrebat concret care sunt proiectele pe care le-a avut europarlamentarul Viorica Dăncilă, șeful PSD nu a știut să răspundă. El a susținut că pe marginea acestui subiect va avea ocazia să discute chiar Dăncilă.

El a afirmat că Viorica Dăncilă nu a dorit să aibă o conferință de presă înainte ca președintele Iohannis să spună dacă o acceptă în funcția de premier. Totuși, când această conferință va avea loc, europarlamentara va avea ocazia să spună personal prin ce proiecte s-a făcut remarcată.

La insistențele jurnaliștilor, Dragnea a răspuns: ”nu vreau să spun eu toate proiectele, tot ce a făcut doamna Dăncilă, iar la conferință ea să spună: sunt de acord cu ce a spus președintele”.

Rugat să dea măcar un singur exemplu de proiect prin care Viorica Dăncilă s-a făcut remarcată, Dragnea a replicat scurt: ”O să vă spună doamna Dăncilă”.
Întrebat dacă în numirea lui Dăncilă a contat că aceasta este din Teleorman, Dragnea a răspuns: ”Nici vorbă. Acum, dacă toți care suntem din Teleorman trebuie să plecăm din țară… În schimb, remarc altceva: că organizația de femei a reușit să-și impună președinta ca și (sic!) propunere de premier”.