Dragnea a exprimat o poziție fermă pe tema atacului din Siria. Internetul a reacționat cu ironii și replici usturătoare: ”Pune şervetu pe braț că la pauza mare au nevoie de ospătari!” (FOTO)

Dragnea a exprimat o poziție fermă pe tema atacului din Siria. Internetul a reacționat cu ironii și replici usturătoare: ”Pune şervetu pe braț că la pauza mare au nevoie de ospătari!” (FOTO)
Foto: rfi.ro

Liviu Dragnea, lider PSD și președinte al Camerei Deputaților, s-a numărat printre politicienii români care au transmis mesaje de susținere pentru Statele Unite, Franța și Marea Britanie, după atacul coordonat al acestora în Siria. Social-democratul a transmis mesajul prin intermediul Facebook, dar utilizatorii rețelei n-au fost tocmai încântați de reacția lui.

”Exprim solidaritatea cu aliații noștri SUA, Marea Britanie și Franța, care au răspuns, la 14 aprilie 2018, de o manieră fermă şi proporţională la atacul chimic din localitatea Douma, Ghouta de Est (R. A. Siriană), soldat cu victime în rândul populației civile, inclusiv copii.

Consider că folosirea armelor chimice este inacceptabilă în orice circumstanțe și constituie o încălcare flagrantă a regimului internațional de neproliferare, a normelor fundamentale de drept internațional”, a scris Liviu Dragnea, pe Facebook.

A plouat apoi cu ironii și replici usturătoare.

”Pune şervetu pe braț că la pauza mare au nevoie de ospătari!”, i-a recomandat o tânără, aluzie la această fotografie:

”Te-ai gasit tu sa-ti exprimi parerea……nu mai bine iti vezi tu de treaba ta si nu-ti mai exprimi nimic ca oricum nu conteaza ce-ti exprimi tu? Stai linistit la un gratar ca oricum te bagi aiurea in niste lucruri care te depasesc total.”, a scris un bărbat.

”Dar totuși, solidaritate cu poporul care încă te suportă pe tine și oamenii tai de „valoare” când ai de gând să arăți?”, a fost întrebarea retorică a altuia.

”Ar trebui sa va exprimati in primul rand solidaritatea cu cetatenii care au pus din nou PSD-ul in fruntea tarii ! Sa puneti punct saraciei, coruptiei si sa readuceti Romania pe drumul cel bun !”, i-a transmis un alt internaut.