Elena Băsescu, replică pentru Ponta: Îi sugerez premierului să o propună pe soția sa la Ministerul Bugetului

Elena Băsescu, replică pentru Ponta: Îi sugerez premierului să o propună pe soția sa la Ministerul Bugetului

Victor Ponta poate să o propună pe soția sa, Daciana Sârbu, la ministerul Bugetului, întrucât aceasta se ocupă de finanțele familiei, i-a replicat Elena Băsescu premierului.

Răsspuns acesteia vine după ce Ponta a declarat, în mod ironic, că o va propune pe mezina președintelui la Ministerul Culturii.

„Dacă tot m-a propus Ministrul Culturii şi pentru că are predilecţie pentru un Guvern de rubedenii, îi sugerez lui Dottore Victor Viorel Ponta să o propună pe soţia sa, Daciana Sârbu, la Ministerul Bugetului. Asta pentru că am înţeles că se ocupă de finanţele familiei mai bine decât o face însuşi Premierul, câştigând lunar nu mai puţin de 100 de pensii medii ale locuitorilor din comuna Nana (10.000 de euro)”, precizează Elena Băsescu, într-o postare pe Facebook.

„Dacă la Buget este prea umilitor pentru domnul prim-ministru, rămâne varianta Ministerului Apărării pentru Daciana Sârbu. Am încredere că, între timp, doamna cu pricina, absolventă a Colegiului Naţional de Apărare, a învăţat ce înseamnă iniţialele NATO”, a completat Elena Băsescu.

Premierul Victor Ponta a declarat că va înainta alte două propuneri de ministru doar după ce preşedintele Traian Băsescu îl va informa oficial, în scris, că le respinge pe cele transmise săptămâna trecută. El a adăugat, ironic, că îi va propune pe Elena Băsescu la Cultură şi pe Sorin Blejnar la Buget. (Detalii AICI)