Elena Udrea: Mi se pare o aroganță să te joci cu voturile oamenilor. Îndemn electoratul meu să voteze anti-Ponta (VIDEO)

Elena Udrea: Mi se pare o aroganță să te joci cu voturile oamenilor. Îndemn electoratul meu să voteze anti-Ponta (VIDEO)

Elena Udrea a declarat, vineri seară, că îndeamnă electoratul care a votat-o să iasă din nou la vot, pe 16 noiembrie, și să dea un vot „anti-Ponta”.

„În turul 1 am avut cea mai grea campanie pentru că așa cum se vede acum, lupta nu s-a dat între candidatul PSD și candidatul ACL. Bătălia a fost pentru ca Elena Udrea să nu ocupe locul 3, pentru ca electoratul meu să conteze cât mai puțin acum, în turul doi, dar cu toată această bătălie, 500.000 de oameni au pus ștampila pe mine, așa că acest electorat va face diferența. Ceilalți candidați și-au exprimat deja susținerea pentru unul sau altul dintre candidați. Ponta este duplicitar față de statul de drept”, a spus Elena Udrea.

„Eu nu voi negocia nimic. Nu am intrat în această cursă ca să obțin ceva. Mi se pare o aroganță să te joci cu voturile oamenilor sau să spui că electoratul celorlalți candidați nu contează”, a continuat aceasta.

„Îndemn electoratul meu să voteze anti-Ponta. Acest electorat sunt convinsă că va vota așa cum îi cer valorile și principiile pe care le-au susținut atunci când au votat cu mine”, a mai spus Udrea.

Udrea: Votul de duminică să fie anti-Ponta