Florin Cîțu, către PSD-iști: Ați dezvoltat o obsesie personală. Coaliția e pregătită să guverneze cel puțin 8 ani. După 25 septembrie, vă va fi și mai rău! Am tranșat alegerile din PNL (VIDEO)

Florin Cîțu, către PSD-iști: Ați dezvoltat o obsesie personală. Coaliția e pregătită să guverneze cel puțin 8 ani. După 25 septembrie, vă va fi și mai rău! Am tranșat alegerile din PNL (VIDEO)
Foto: Inquam Photos / George Călin

Premierul Florin Cîțu a declarat marți, în plenul Parlamentului, la dezbaterea și votul pe moțiunea de cenzură, că PSD a dezvoltat o obsesie față de el și îl consideră cel mai mare inamic. Prim-ministrul a subliniat că moțiunea nu are nicio legătură cu activitatea și performanțele Guvernului, ci doar cu persoana sa. „Guvernarea merge foarte bine, coaliția e puternică, unită și pregătită să guverneze cel puțin opt ani”, a ținut să sublinieze Cîțu.

Premierul Florin Cîțu, declarații la dezbaterea moțiunii de cenzură

„Două moțiuni simple depuse împotriva mea de către PSD. Să nu mai amintim de interpelări, chemări la ora Prim-ministrului, a Guvernului etc. Românii au înțeles deja concluzia acestor tertipuri PSD-iste. Social-democrații văd în mine cel mai mare inamic al lor, o amenințare. De ce? Pentru că eu sunt singurul care s-a opus sistematic și vehement oricărei colaborări cu PSD. Toți românii trebuie să știe că niciodată nu voi face compromisuri, mai ales când vine vorba de PSD.

Niciodată nu aș susține nici măcar în glumă să dau jos propriul guvern, ca apoi să fac guvernare cu PSD. Am intrat în politică fiind liberal convins și vor respecta până la capăt valorile PSD.

Vă mințiți singuri! După 25 septembrie, va fi și mai rău pentru dumnevoastră! Am tranșat alegerile din PNL. De cine vă e cel mai frică nu scăpați!

Această moțiune se referă doar la persoana mea, ați dezvoltat o obsesie personală. Nu are nicio legătură cu activitatea mea sau a Guvernului. Vă înțeleg, știu că nu vă pricepeți. Dumneavoastră sunteți mai mult cu stratagemele decât cu munca.

Guvernarea merge foarte bine, coaliția e puternică, unită și pregătită să guverneze cel puțin opt ani”, a declarat premierul Florin Cîțu.

Urmăriți B1TV.ro și pe