Florin Cîțu: Voucherele de vacanță care ar fi trebuit să fie emise anul acesta vor fi emise în 2022

Florin Cîțu: Voucherele de vacanță care ar fi trebuit să fie emise anul acesta vor fi emise în 2022
Foto: Guvernul României / Facebook

Premierul Florin Cîțu a anunțat miercuri că vouchere de vacanță din 2019 și 2020 vor fi prelungite și pentru 2020. Totoidată, el a ținut să precizeze faptul că vouchere de vacanță pe care ar fi trebuit să le emită anul acesta, vor fi emise în 2022.

Florin Cîțu a discutat, la finalul ședinței de Guvern despre Ordonanța de Urgență care prevede o reducere a cheltuielilor structural.

„În ceea ce privește vouchere de vacanță, în România, au fost prelungite astăzi voucherele de vacanță emise în 2019 și cele emise în 2020. Ceea ce înseamnă că în economie sunt în valoare de aproape 2,4 miliarde de lei, vouchere de vacanță care nu au fost folosite, pentru că știți foarte bine, pe de-o parte, industria ne spune că anul trecut a fost închisă, deci nu puteau să fie folosite vouchere de vacanță, pe de altă parte este nevoie, deci le-am dat voie, deja sunt în circulație 2.4 miliarde de lei.

Voucherele de vacanță care ar fi trebuit să fie emise anul acesta, vor fi emise anul viitor și avem această economie la buget”, a declarat premierul Florin Cîțu.