George Coșbuc, nepotul celebrului poet vrea să devină primar în comuna cu același nume

George Coșbuc, nepotul celebrului poet vrea să devină primar în comuna cu același nume
Foto: propolitica.ro

Nepotul lui George Coșbuc care îi poartă numele bunicului său vrea să-și depună candidatura pentru a deveni primar al comunei Coșbuc, din județul Bistrița-Năsăud, informează Gazeta de Bistrița.

George Ioan Coșbuc vrea să devină cel mai important om din comuna Coșbuc, așa că s-a decis să-și depună candidatura la alegerile ce vor avea loc în vară.

Bărbatul în vârstă de 32 de ani a intrat în politică în anul 2012, fiind consilier local al comunei Coșbuc din partea Partidului Național Liberal. El va candida anul acesta la Primăria Coșbuc din partea ALDE.

Nepotul marelui poet este încrezător în șansele sale la funcția de edil al comunei ce-i poartă numele.

    “Şansele sunt bune, mă plasez destul de bine în raport cu contracandidaţii mei,” a declarat acesta, scrie Mediafax.

 „Sunt descendentul lui Coșbuc și fiind aici cu familia și copiii am considerat că e necesară o schimbare. Să vină un tânăr să orânduiască lucrurile un pic altfel decât până acum și în sensul acesta m-am decis să candidez la Primăria comunei Coșbuc.

Nu aș avea de reproșat neapărat ceva primarului actual, decât cred că o abordare cu o minte tânără ar fi mai de folos și poate ceva un pic la calitatea lucrărilor.

Cantitativ pare a fi destul de bine. Calitativ se plânge lumea mai mult prin comunitate că nu ar fi lucrurile chiar așa bine făcute. Eu cred că se poate și mai bine, de aceea sunt aici și sper să demonstrez acest lucru”, a precizat nepotul lui Coșbuc, George Coșbuc, pentru gazetadebistrița.

Comuna Coșbuc se află la 37 kilometri de orașul Bistrița cu o populație de 2.039 de locuitori.

 

 

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe