GICĂ HAGI lansează CRITICI DURE la adresa lui Dragnea: “Nu am nici canalizare! Vă daţi seama unde ne ducem”

GICĂ HAGI lansează CRITICI DURE la adresa lui Dragnea: “Nu am nici canalizare! Vă daţi seama unde ne ducem”

Gică Hagi a răbufnit laultima conferință de presă, unde a criticat în termeni duri liderii actualei guvernări. Regele a declarat că guvernanții investesc în infrastructură în toată ţara, mai puţin în oraşul său natal, Constanţa.

„Poate auzim că se face un stadion şi la Constanţa! Se fac stadioane în toată ţara! Aud că se fac şi prin cine ştie ce comune, numai la Constanţa nu se poate. Nu se poate! Şi sunt la bani… Am auzit că se fac vreo 100 de stadioane, dar nu am auzit nimic de Constanţa. Oraşul e prea mic, nu e important. S-a născut unul acolo, mare fotbalist, o Academie… Nu, ce să-i facem? Lasă, că a băgat el bani acolo, că iubeşte prea mult fotbalul şi a băgat bani pe câmp. Nu am nici canalizare, acum vreau să fac. Vă daţi seama unde ne ducem?”, a spus Hagi într-o conferinţă de presă, vizibil iritat, potrivit prosport.ro.

În acest mod, Hagi a reacționat la declarațiile președintelui PSD, Liviu Dragnea. Prezent la Focşani, unde a inaugurat un bazin de înot, Dragnea a spus că România are nevoie şi de stadioane noi. De altfel, preşedintele Camerei Deputaţilor a anunţat că şi Focşaniul se va buruca de o arena nouă.

Tags: