I-a fost soție mulți ani, dar i-a aflat secretul teribil. Cine era, de fapt, bărbatul cu care se căsătorise

I-a fost soție mulți ani, dar i-a aflat secretul teribil. Cine era, de fapt, bărbatul cu care se căsătorise
foto: pixabay.com

Donnie Dunagan a păstrat secretul său toata viața, nici măcar soția lui nu știa despre acest lucru. El îl consideraun secret teribil, îi era rușine cu asta.Nu voia ca cei din jur să afle și să se facă de râs în fața lor.

Donnie era un maior în rezervă, care în perioada când era mic, a făcut ceva despre care nimeni nu a aflat.

Soția i-a aflat secretul

Și totuși, după câțiva ani de căsnicie, când a deschis o cutie veche, prăfuită, femeia i-a aflat secretul: soțul ei fusese vocea personajului Bambi. Un ziar împăturit al vremii îi spunea povestea, informeazărealitatea.net.

Când și-a dat seama că femeia a aflat, Donnie s-a temut ca nu cumva aceasta să spună și altora. Și totuși, secretul de familie a ieșit la iveală cumva!

În 1977, când compania Disney intenționa să relanseze Bambi, Donnie a devenit extrem de stresat. Pe generic apărea și numele său, iar asta îl făcea să se simtă extrem de stânjenit.

„Dacă Disney îmi va face una ca asta, parcă îi și văd pe sergenți și pe căpitani scriind acasă ‘Dragă mamă, n-o să-ți vină să crezi sub comanda cărui maior sunt…'”, a povestit Dungan.

Secretul lui Donnie a fost aflat și de alte persoane

Mai târziu, secretul tot s-a aflat și mai departe… Așa că, într-o bună zi, generalul l-a chemat în birou unde i s-a spus că avea să se ocupe de niște audiții.

„Ce m-ar recomanda pentru asta?”, își amintește maiorul că a întrebat. În secunda următoare, generalul și-a tras ochelarii pe vârful nasului și l-a privit fix în ochi. Apoi, a scos un dosar mare, roșu, pe care scria STRICT-SECRET, și a spus, bătându-l ușor: „Te vei ocupa de audiții! Ne-am înțeles, maior Bambi?”
Dungan a primit trei medalii Inimă Purpurie și a ajuns specialist în domeniul contraspionajului, în timpul Războiului Rece.

Tags:
Ultima oră
23:57 - Afganistan: Talibanii au ucis patru bărbați şi le-au atârnat cadavrele în public. „Aceasta este pedeapsa pentru răpire”
23:36 - Cristian Tudor Popescu: La congresul PNL a fost reales Klaus Iohannis
23:19 - Marcel Ciolacu: Iohannis nu depășește nivelul de președinte al PNL. Congresul liberalilor, o rușine națională / Condițiile în care PSD va vota moțiunea de cenzură depusă de USR PLUS și AUR
22:56 - Florin Cîțu admite că are nemulțumiri față de unii miniștri / „S-ar putea să fie și profesioniști pentru unele ministere, din afara politicii”
22:40 - CNCAV: 16.734 de persoane, vaccinate anti-COVID-19 în ultima zi. Datele complete
22:23 - Lucian Bode: Nu USR PLUS stabilește premierul pe care-l dă PNL / Ce spune ministrul despre șansele revenirii USR PLUS în coaliția de guvernare (VIDEO)
21:50 - Vaslui: Copil de 5 ani, în stare gravă după ce s-a intoxicat cu o soluţie pentru deparazitarea oilor
21:41 - Dan Vîlceanu: Mai bine guvern minoritar decât o coaliție în care să nu fac absolut nimic / Cum vede ministrul funcționarea unui astfel de guvern fără a fi „ținut în brațe” de PSD (VIDEO)
21:14 - Florin Cîțu: De la 1 ianuarie şi pensii, şi alocaţii, toate cresc. Și salariul minim. Așa trebuie să se obişnuiască românii
20:49 - Rareș Bogdan: Pentru noi, opțiunea numărul 1 e USR PLUS. Cred că liderii USR vor discuta cu noi după congresul lor, căci înainte le va fi greu să recunoscă / Un guvern minoritar nu poate rezolva toate problemele (VIDEO)