I-a fost soție mulți ani, dar i-a aflat secretul teribil. Cine era, de fapt, bărbatul cu care se căsătorise

I-a fost soție mulți ani, dar i-a aflat secretul teribil. Cine era, de fapt, bărbatul cu care se căsătorise
foto: pixabay.com

Donnie Dunagan a păstrat secretul său toata viața, nici măcar soția lui nu știa despre acest lucru. El îl consideraun secret teribil, îi era rușine cu asta.Nu voia ca cei din jur să afle și să se facă de râs în fața lor.

Donnie era un maior în rezervă, care în perioada când era mic, a făcut ceva despre care nimeni nu a aflat.

Soția i-a aflat secretul

Și totuși, după câțiva ani de căsnicie, când a deschis o cutie veche, prăfuită, femeia i-a aflat secretul: soțul ei fusese vocea personajului Bambi. Un ziar împăturit al vremii îi spunea povestea, informeazărealitatea.net.

Când și-a dat seama că femeia a aflat, Donnie s-a temut ca nu cumva aceasta să spună și altora. Și totuși, secretul de familie a ieșit la iveală cumva!

În 1977, când compania Disney intenționa să relanseze Bambi, Donnie a devenit extrem de stresat. Pe generic apărea și numele său, iar asta îl făcea să se simtă extrem de stânjenit.

„Dacă Disney îmi va face una ca asta, parcă îi și văd pe sergenți și pe căpitani scriind acasă ‘Dragă mamă, n-o să-ți vină să crezi sub comanda cărui maior sunt…'”, a povestit Dungan.

Secretul lui Donnie a fost aflat și de alte persoane

Mai târziu, secretul tot s-a aflat și mai departe… Așa că, într-o bună zi, generalul l-a chemat în birou unde i s-a spus că avea să se ocupe de niște audiții.

„Ce m-ar recomanda pentru asta?”, își amintește maiorul că a întrebat. În secunda următoare, generalul și-a tras ochelarii pe vârful nasului și l-a privit fix în ochi. Apoi, a scos un dosar mare, roșu, pe care scria STRICT-SECRET, și a spus, bătându-l ușor: „Te vei ocupa de audiții! Ne-am înțeles, maior Bambi?”
Dungan a primit trei medalii Inimă Purpurie și a ajuns specialist în domeniul contraspionajului, în timpul Războiului Rece.

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
00:08 - Joe Biden, prima reacție după percheziția efectuată de FBI la reședința lui Donald Trump: „Știm că sunt unii care se concentrează mai mult pe căutarea puterii”
23:49 - Deși în conflict din cauza alegerilor, fostul vicepreședinte Mike Pence îl susține pe Trump în legătură cu percheziția FBI
23:46 - Rusia acuză SUA de „escaladare inutilă și nerezonabilă” privind tratatul pentru reducerea armamentului strategic: „A arătat ca o provocare fățișă”
23:23 - Turiști români, amendați după ce au fost prinși pe aeroport cu nisip, pietre și scoici, furate de pe plajele din Sardinia
23:17 - Picturi cu Mihai Viteazul și stemele Regatului României, descoperite la renovarea Universității de Medicină din Târgu Mureș. Erau „sub actuala zugrăveală”, spune rectorul (FOTO)
23:05 - Detaliile crimei din Argeş şochează anchetatorii! „Este dramatic!”
23:00 - Banchiza din Antarctica a ajuns la cea mai mică suprafaţă înregistrată vreodată, în istoria măsurătorilor din satelit
22:49 - Președinta Asociației Medicilor de Familie București-Ilfov, despre anunțul lui Alexandru Rafila: Ne dă peste cap toate programările. Un coleg a primit 380 de mesaje într-o zi de la pacienți după anunț (VIDEO)
22:20 - UPDATE: Masacru în Argeş. Cinci oameni ucişi de un bărbat cu probleme psihice!
22:07 - Suporterii lui CSA Steaua i-au cerut demisia lui Vasile Dîncu. Ultrașii au trecut și la amenințări: „N-am scăpat de Gigi ca să dăm de voi. Ori vă faceți treaba, ori va fi război” (FOTO)