În plină criză politică, Florin Cîțu vorbește despre fotbal. Ce a postat premierul pe Facebook, după ce USR PLUS a anunțat că îl lasă fără sprijin politic

În plină criză politică, Florin Cîțu vorbește despre fotbal. Ce a postat premierul pe Facebook, după ce USR PLUS a anunțat că îl lasă fără sprijin politic
Premierul Florin Cîțu, la Palatul Victoria. Sursa foto: Facebook

Scena politică de la București este traversată de o adevărată criză politică. Chiar și așa, prim-ministrul Florin Cîțu a ocolit subiectul momentului în singura postare pe care a pus-o pe Facebook în această dimineață și a preferat să vorbească despre fotbal.

Florin Cîțu, mesaj despre fotbal în plină criză politică

Soarta coaliției de guvernare este incertă, în contextul în care Florin Cîțu l-a demis pe Stelian Ion de la Ministerul Justiției, iar USR PLUS, formațiunea din care provine deja-fostul ministru, a anunțat că îi retrage premierului sprijinul politic și că va susține o moțiune de cenzură dacă negocierile pentru desemnarea unui nou prim-ministru eșuează.

Cu toate acestea, în singura sa postare de astăzi, premierul a urat succes echipei naționale, care joi seară joacă prima partidă din seria celor trei programate pentru debutul lunii septembrie.

În mesajul său, Florin Cîțu a folosit o sintagmă deja-celebră: „Succes, România! Astăzi câștigăm big time”.

Programul echipei naționale pentru luna septembrie:

  • 2 septembrie: Islanda – ROMÂNIA, ora 21:45 – Laugardalsvollur (Reykjavik)
  • 5 septembrie: ROMÂNIA – Liechtenstein, ora 21:45 – Arena Națională (București)
  • 8 septembrie: Macedonia de Nord – ROMÂNIA, ora 21:45 – Tose Proeski Arena (Skopje)