Scandal uriaş cu înjurături şi ameninţări în CEX-ul PSD. Ciolacu: ”Vrei bătaie, Oprișan?”. Firea, către baronul de Vrancea: ”Nu ți-e rușine să mă acuzi pe mine de așa ceva?”

Scandal uriaş cu înjurături şi ameninţări în CEX-ul PSD. Ciolacu: ”Vrei bătaie, Oprișan?”. Firea, către baronul de Vrancea: ”Nu ți-e rușine să mă acuzi pe mine de așa ceva?
Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Mai mulți membri ai Partidului Social Democrat și-au spus cuvinte grele, atât vineri la ședința CEX din Băneasa, dar și pe grupurile interne de comunicare.

Totul a început după ce premierul României, Viorica Dăncilă, a spus ca vrea Congres rapid și Paul Stănescu a demisionat din funcția de președinte executiv al partidului, transmite realitatea.net.

Astfel, Marian Oprișan și Marcel Ciolacu s-au certat cel mai tare. Liderul PSD Vrancea a dezvăluit în ședință că președintele Camerei Deputaților l-a înjurat pe holurile sediului PSD din Băneasa.

”Vrei bătaie, Oprișan?”, i-ar fi spus Ciolacu lui Oprișan, potrivit unor surse participante.

Totodată, Dăncilă s-a plâns de faptul că ea nu a participat la construcția bugetului de anul acesta, moment în care Marcel Ciolacu i-ar fi spus, în șoaptă, ”Trebuia să-ți dai demisia atunci”.

Oprișan a auzit acest comentariu și i l-a transmis și celei căruia îi era destinat.

”Auziți ce spune, doamna premier, că ar fi trebuit să vă dați demisia”, a transmis acesta.

Ulterior, primul ministru le-a spus colegilor de partid că s-a gândit în acel moment să-și dea demisia.

Marian Oprișan a mai povestit și despre o întâlnire între Florentin Pandele și Paul Stănescu. Potrivit spuselor lui Oprișan, soțul Gabrielei Firea i-ar fi cerut lui Stănescu să susțină adoptarea amnistiei și grațierii.

Totodată, Primarul General al Capitalei a fost acuzată, tot de liderul PSD Vrancea, că i-a scris un mesaj lui Paul Stănescu pe grupul intern al președinților de filială. Acolo Oprișan l-a acuzat pe Paul Stănescu că vrea să dea partidul lui Victor Ponta.

Răspunsul lui Paul Stănescu a venit sub forma unui mesaj redirecționat.

”Nu ți-e rușine să mă acuzi pe mine de așa ceva?”, s-a adresat Gabriela Firea lui Oprișan, potrivit unor surse participante, citate de realitatea.net.

Ultima oră
00:00 - Primele concluzii după tragedia din București: Nu au fost asigurate în totalitate acele sprijiniri de maluri pentru a nu se genera acest eveniment
23:58 - Cum s-au dat de gol mai mulți români veniți din Luton, care au prezentat certificate COVID false. Raed Arafat: Acest lucru e extrem de grav, înseamnă că ești dispus să răspândești boala, că nu te interesează nimic
23:25 - Alexandru Rafila, despre testarea obligatorie, pe banii lor, a medicilor care refuză vaccinarea: Îi va enerva. Cum să-i pedepsești? Tu ai nevoie de ei pentru valul 4 al pandemiei și vii să-i ameninți? (VIDEO)
23:11 - Raed Arafat, primele declarații după tragedia de la Biblioteca Națională: Aceste accidente denotă că nu s-a asigurat zona foarte bine
22:48 - Alexandru Rafila: N-avem încă 5 milioane de persoane vaccinate cu ambele doze, dar am văzut un clip postat de premier. Eu știu că atunci când ai un eșec, nu faci un videoclip ca să sărbătorești (VIDEO)
22:38 - Cutremur în Vrancea. Seismul produs luni seara este cel de-al 11-lea înregistrat în România, în ultimele două zile
22:22 - Cipru introduce măsuri mult mai stricte pentru prevenirea COVID-19. Ce acte trebuie să aibă turiștii la intrarea în țară și în spațiile publice
22:12 - Virgil Guran (PNL): Sper că nu se dau bani la rectificare contra voturi. Vedem atunci… / Avem colegi cărora li s-au scos niște dosare / Serviciile au intervenit prin partide. Asta nu trebuie să se mai întâmple (VIDEO)
21:35 - Virgil Popescu, ministrul Energiei: OMV nu poate vinde acțiunile de la Petrom către o altă companie fără acordul statului român
21:30 - Violeta Alexandru: Rectificarea bugetară nu trebuie să pară ca și când ar fi o vânătoare de vrăjitoare, ca și cum așteptăm la cotitură un pretext contra unor miniștri