Iohannis: Le cer lui Zgonea, Tăriceanu și Ponta să convoace Camerele pentru dezbaterea și respingerea Legii aministiei și grațierii (VIDEO)

Iohannis: Le cer lui Zgonea, Tăriceanu și Ponta să convoace Camerele pentru dezbaterea și respingerea Legii aministiei și grațierii (VIDEO)
Foto: B1 TV

Liderul PNL și candidatul ACL, Klaus Iohannis, le-a cerut, joi, lui Valeriu Zgonea, Călin Popescu Tăriceanu și Victor Ponta, să convoace Camerele și Parlamentul pentru dezbaterea și respingerea Legii amnistiei și grațierii.

”L-am invitat pe contracadnidatul meu Victor Ponta ca împreună să facem în așa fel încât să convingem Parlamentul să se întrunească Camerele mâine, să se ia în dezbatere Legea amnistiei și grațierii și cererile de încuviințare venite din partea justiției. Le solicit lui Zgonea și Tăriceanu și lui Ponta să fie de acord ca astăzi să se întrunească birourile să se dezbată Legea amnistiei și grațierii și să fie picată în Parlament”, a afirmat Klaus Iohannis.

El a mai spus că tot vineri Parlamentul ar trebui să ia în discuție toate cererile de încuviințare pentru urmărire penală și arestare preventivă și să fie încuviințate ”indiferent de culoarea politică a celor vizați”.

”De asemenea cer să fie luate în discuție toate cererile de încuviințare de urmărire penală și arest preventiv, indiferent de culoarea politică. Trebuie să dăm un semnal românilor că ambii candidați vor stat de drept. Este ultimul mom în care dl Ponta, să demonstrați că vreți ceea ce reclamați, că vreți stat de drept. Haideți să facem tot ce trebuie pentru a convoca Parlamentul”, a mai spus candidatul ACL.

Iohannis: Solicit plen reunit pe Legea amnistiei